Choose your country / language

Pràcticament tots els materials fets d’acer o plàstic es poden recobrir o metal·litzar mitjançant els nostres processos PVD i PACVD.

Materials aptes per al recobriment

En un principi, tots els materials poden ser recoberts mitjançant els processos PVD i PACVD. No obstant això, estan sotmesos a la següent norma: el tractament tèrmic s'ha de portar a terme de manera que la temperatura de recobriment (~150 ºC fins a 600 ºC) no causi pèrdues de duresa o deformacions.

De fàcil recobriment són els materials metàl·lics com els acers ràpids, acers per a treball en fred i en calent, acers inoxidables, metalls durs, cements i també els acers de nitruració, acers per a rodaments i acers nitrurats.

Amb la nostra tecnologia ePD™, els plàstics com els ABS, PC/ABS, PC, PC/PBT, PC/PET i mescles seleccionades de PA (fibra de vidre i reforçat amb minerals) també poden ser metal·litzats. Altres plàstics a demanda.

Materials aptes per al recobriment en determinades condicions com la fundició, els metalls cromats i niquelats, els aliatges de coure i els aliatges d'alumini, la ceràmica i el safir.

Els materials que no es poden recobrirsón els metalls sinteritzats amb porus oberts (incompatibles amb el buit).

Comentaris o preguntes ? Contacti amb nosaltres

keyboard_arrow_up