Choose your country / language

Composing
Thread Former Coated
Food-safe and often used for medical instruments
Gold Coating

Tot va començar amb el nitrur de titani. BALINIT® A, a més, continua sent un recobriment de protecció contra el desgast versàtil que redueix de forma eficaç el desgast abrasiu i adhesiu en diverses aplicacions.

També s'utilitza pel seu efecte decoratiu o com a indicador de desgast, o per a aplicacions especials com a recobriment a baixa temperatura BALINIT® A ARCTIC a temperatures fins a 200 ºC.

En 1977, les primeres proves d’eines de conformat amb recobriment de base TiN van ser molt satisfactòries: la vida útil es va multiplicar per 4. Un any després, l’1 de setembre de 1978, es va aprovar de manera oficial el desenvolupament i publicitat dels recobriments durs PVD per a eines.

  • El primer recobriment PVD de protecció contra el desgast de Balzers
  • Disponible com a recobriment a baixa temperatura
  • Versatilitat des de 1978
  • Segur per a la indústria alimentària
  • Color groc daurat decoratiu
BALINIT A
Material de recobriment TiN
Tecnologia de recobriment Arc
Color de recobriment groc daurat
Duresa recobriment HIT [GPa]* 30 +/- 3
Coeficient de fregament (sec) vs. acer** ~0.6
Tensió intrínseca [GPa]*** -2 +/-1
Temperatura màx. de treball [ºC]**** 600
Temperatura de procés [°C] < 500
Observació general Totes les dades donades són valors aproximats, depenen de l'aplicació, entorn i condicions de la prova.
*Duresa recobriment HIT [GPa] Mesurat amb nano indentació segons ISO 14577. Per a multicapes, la duresa de les diferents capes varia.
**Coeficient de fregament (sec) vs. acer Dades determinades mitjançant el test “ball-on-disc” en condicions de sec amb una bola d’acer conforme a ASTM G99. Durant el rodament, les dades donades poden ser superades.
***Tensió intrínseca [GPa] Mesurat amb XRD i/o mètode de flexió (Equació de Stoney). La tensió tèrmica calculada ha estat restada.
****Temperatura màx. de treball [ºC] Aquests són valors aproximats fora del camp. A causa de la normativa termodinàmica, hi ha dependència de pressió en l'aplicació.

Comentaris o preguntes ? Contacti amb nosaltres

keyboard_arrow_up