Choose your country / language

Chassis forming application

Per proporcionar més seguretat als passatgers, i al mateix temps complir amb la legislació en matèria d’emissions, els vehicles del futur han de ser més forts i més lleugers. Per això, cada model de vehicle nou conté un percentatge d’acer d’alta resistència més elevat que els seus predecessors.

Per garantir una alta productivitat en el conformat d’aquests acers exigents, es necessiten solucions de recobriment que suposen capacitats de resiliència especials, com els recobriments BALINIT® FORMERA.

  • Fins a un 680 % més eficients que recobriments comparables
  • Gran protecció contra el desgast per abrasió
  • Excel·lent adherència de recobriment
BALINIT FORMERA
Material de recobriment CrAlN-based
Tecnologia de recobriment Arc
Color de recobriment Gris platejat clar
Duresa recobriment HIT [GPa]* 28 +/-2
Coeficient de fregament (sec) vs. acer** 0,35
Temperatura màx. de treball [ºC]**** 900+
Observació general Totes les dades donades són valors aproximats, depenen de l'aplicació, entorn i condicions de la prova.
*Duresa recobriment HIT [GPa] Mesurat amb nano indentació segons ISO 14577. Per a multicapes, la duresa de les diferents capes varia. La duresa es pot adaptar a l’aplicació.
**Coeficient de fregament (sec) vs. acer Dades determinades mitjançant el test “ball-on-disc” en condicions de sec amb una bola d’acer conforme a ASTM G99. Durant el rodament, les dades donades poden ser superades.
****Temperatura màx. de treball [ºC] Aquests són valors aproximats fora del camp. A causa de la normativa termodinàmica, hi ha dependència de pressió en l'aplicació.

Comentaris o preguntes ? Contacti amb nosaltres

keyboard_arrow_up