Choose your country / language

BALINIT CROVEGA coated

La protecció contra el desgast combinada amb una bona resistència a la corrosió fan de BALINIT® CROVEGA una solució molt buscada per a superfícies llises. L’adherència i la duresa de recobriment són majors que amb el cromat dur, mentre que la resistència a la oxidació no canvia.

CROVEGA és neutre i extra dens i llis, i per això és ideal per als motlles d'injecció de plàstics i altres motlles molt polits.

  • Extra dens i llis
  • Resistència a la corrosió molt alta
  • Neutre en productes alimentaris
BALINIT CROVEGA
Material de recobriment CrN
Tecnologia de recobriment Sputter
Color de recobriment silver-grey
Duresa recobriment HIT [GPa]* 18+/-3
Coeficient de fregament (sec) vs. acer** ~0.5
Temperatura màx. de treball [ºC]**** 700
Temperatura de procés [°C] < 250
Observació general Totes les dades donades són valors aproximats, depenen de l'aplicació, entorn i condicions de la prova.
*Duresa recobriment HIT [GPa] Mesurat amb nano indentació segons ISO 14577. Per a multicapes, la duresa de les diferents capes varia.
**Coeficient de fregament (sec) vs. acer Dades determinades mitjançant el test “ball-on-disc” en condicions de sec amb una bola d’acer conforme a ASTM G99. Durant el rodament, les dades donades poden ser superades.
****Temperatura màx. de treball [ºC] Aquests són valors aproximats fora del camp. A causa de la normativa termodinàmica, hi ha dependència de pressió en l'aplicació.

Comentaris o preguntes ? Contacti amb nosaltres

keyboard_arrow_up