Choose your country / language

Combinació de recobriment potent per al mecanitzat de titani i altres materials exigents

ALNOVA enables more reliable milling of the most demanding materials
BALINIT ALNOVA

Les operacions de mecanitzat del mercat de producció d’energia són cada vegada més desafiants. Per exemple, els materials han de resistir temperatures més i més elevades. En conseqüència, les eines de mecanitzat per a aquestes tasques necessiten estar equipades amb un recobriment de protecció contra el desgast que estigui a l’alçada d’aquestes exigències. BALINIT® ALNOVA és la solució ideal gràcies a la seva duresa en calent millorada, a l'alta resistència a la corrosió i a la superfície extremadament llisa.

  • Excel·lent adhesió de recobriment
  • Alta estabilitat al xoc tèrmic
  • Ideal per a talls sotmesos a altes tensions
BALINIT ALNOVA
Material de recobriment Base AlCrN
Tecnologia de recobriment Arc
Color de recobriment gris clar
Duresa recobriment HIT [GPa]* 38 +/-3
Tensió intrínseca [GPa]*** -3 +/-1
Temperatura màx. de treball [ºC]**** 1100
Temperatura de procés [°C] < 500
Observació general Totes les dades donades són valors aproximats, depenen de l'aplicació, entorn i condicions de la prova.
*Duresa recobriment HIT [GPa] Mesurat amb nano indentació segons ISO 14577. Per a multicapes, la duresa de les diferents capes varia.
***Tensió intrínseca [GPa] Mesurat amb XRD i/o mètode de flexió (Equació de Stoney). La tensió tèrmica calculada ha estat restada.
****Temperatura màx. de treball [ºC] Aquests són valors aproximats fora del camp. A causa de la normativa termodinàmica, hi ha dependència de pressió en l'aplicació.

Comentaris o preguntes ? Contacti amb nosaltres

keyboard_arrow_up