\uf1ad

Coneixeu el primeGear!

Un servei personalitzat per assolir rendiments inigualables en eines de tall… Llegiu-ne més ...

BALITHERM
IONIT ST: per a acers no magnètics

Ideal per a la indústria de l´automoció i del processat d´aliments. llegir més

Protegeixi els seus àleps

BALINIT TURBINE PRO - Un recobriment de protecció contra l'erosió de compressors llegir més

Recobriments per a components d´automoció millorats…

La solució ta-C per a entorns a altes temperatures llegir més

 • Automoció i transport

  Automoció i transport

  Ja siguin motors o sistemes de tracció, bombes d'oli o frens, fars o llantes, carrosseria o interior... En els automòbils, ciclomotors, camions, vaixells i cotxes actuals, no hi ha pràcticament res, en relació a la fabricació i el funcionament, en que Oerlikon Balzers no hi estigui implicat.

 • Aeronàutica

  Aeronàutica

  Els components de la indústria aeroespacial han de resistir les condicions més exigents i complir amb normes estrictes de seguretat i medi ambient. Els recobriments d'Oerlikon Balzers estan dissenyats per assolir aquests reptes, bé durant la producció dels components i eines o bé durant la vida útil d'aquests.

 • Mèdic, alimentació i embalatge

  Mèdic, alimentació i embalatge

  Per a les indústries farmacèutiques i de tractament dels aliments, la higiene i la seguretat són de gran importància. Qualitat absoluta, higiene extrema, compromís amb les normes de biocompatibilitat i components de fàcil neteja. Tots aquests requisits es poden aconseguir amb els recobriments BALINIT.

 • Energia

  Energia

  El continu funcionament i els ambients extrems comporten les exigències més altes de les peces individuals de molins i turbines, components utilitzats en la prospecció petroliera i de gas, i també dels processos de fabricació d'aquestes peces i components. Oerlikon Balzers pot oferir la solució més òptima per a cada cas.

 • Productes de consum

  Productes de consum

  Ja siguin electrodomèstics, electrònica de consum o material esportiu, la majoria d'aparells que utilitzem avui en dia estan fets de metall o plàstic. Els recobriments d'Oerlikon Balzers milloren el disseny, el rendiment i la vida útil dels actuals productes de consum i fan que la seva producció sigui més eficient.

 • Enginyeria

  Enginyeria

  Oerlikon Balzers ofereix una gran varietat de solucions per a superfícies que milloren de manera significativa el rendiment i la durabilitat de les eines per a la fabricació de peces i components de precisió, utilitzats en moltes aplicacions d'enginyeria.

 • Eines

  Aplicacions de l'utillatge

  El desgast és un factor important que limita el rendiment i la vida útil de les eines i els components de precisió.
  Perfeccionar les eines amb els recobriments de Balzers és la manera més eficaç de millorar la productivitat i qualitat del processat de plàstics i metalls.