\uf1ad

BALIMED TICANA

Combinació d’estètica i funcionalitat: el recobriment PVD rosat per a pilars odontològics… Continueu llegint ...

Shaping the future of aerospace

In focus: the Institute for Ceramic Research (IRCER). Read the Story ...

BALINIT PROTEC

Recobriment compatible amb REACH per a una protecció òptima dels compressors de turbines… Més informació sobre ...

For a strong bite

Bächler Feintech: Long-term customer relations through high quality, transparency & trust. Read the Story ...

Airbus qualifies the RS 50 high-end coating system

REACH-compliant component coatings using BALINIT C. Read more ...

 • Eines

  Aplicacions de l'utillatge

  El desgast és un factor important que limita el rendiment i la vida útil de les eines i els components de precisió.
  Perfeccionar les eines amb els recobriments de Balzers és la manera més eficaç de millorar la productivitat i qualitat del processat de plàstics i metalls.

 • Automoció i transport

  Automoció i transport

  Ja siguin motors o sistemes de tracció, bombes d'oli o frens, fars o llantes, carrosseria o interior... En els automòbils, ciclomotors, camions, vaixells i cotxes actuals, no hi ha pràcticament res, en relació a la fabricació i el funcionament, en que Oerlikon Balzers no hi estigui implicat.

 • Aeronàutica

  Aeronàutica

  Els components de la indústria aeroespacial han de resistir les condicions més exigents i complir amb normes estrictes de seguretat i medi ambient. Els recobriments d'Oerlikon Balzers estan dissenyats per assolir aquests reptes, bé durant la producció dels components i eines o bé durant la vida útil d'aquests.

 • Mèdic

  Mèdic

  La funcionalitat de les superfícies mitjançant els recobriments PVD ha esdevingut un component indispensable de la tecnologia mèdica moderna, ja que els recobriments proporcionen una combinació única de duresa superficial extrema, baix coeficient de fricció i propietats anticorrosives. A més d'una qualitat absoluta, la indústria mèdica també exigeix el compliment de les normes de biocompatibilitat.

 • Aliments i embalatge

  Aliments i embalatge

  Per a les indústries de processat d’aliments, la higiene i la seguretat són de màxima importància. Qualitat absoluta, neteja extrema, compliment amb les normes de biocompatibilitat i components de fàcil neteja: tots aquests requisits es poden complir amb els recobriments BALINIT.

 • Energia

  Energia

  El continu funcionament i els ambients extrems comporten les exigències més altes de les peces individuals de molins i turbines, components utilitzats en la prospecció petroliera i de gas, i també dels processos de fabricació d'aquestes peces i components. Oerlikon Balzers pot oferir la solució més òptima per a cada cas.

 • Productes de consum

  Productes de consum

  Ja siguin electrodomèstics, electrònica de consum o material esportiu, la majoria d'aparells que utilitzem avui en dia estan fets de metall o plàstic. Els recobriments d'Oerlikon Balzers milloren el disseny, el rendiment i la vida útil dels actuals productes de consum i fan que la seva producció sigui més eficient.

 • Enginyeria

  Enginyeria

  Oerlikon Balzers ofereix una gran varietat de solucions per a superfícies que milloren de manera significativa el rendiment i la durabilitat de les eines per a la fabricació de peces i components de precisió, utilitzats en moltes aplicacions d'enginyeria.