\uf1ad

Errors not allowed

Marc Hervé runs with a niche. But it‘s very fast … Read the story …

New BALORA coating portfolio

The next generation of MCrAlY coatings based on PVD Arc technology. Read more

Fighting COVID-19

Oerlikon Balzers partners in joint research project for antibacterial and virucidal… Read more ...

BALIMED TICANA

Combining aesthetics and function: The rosé PVD coating for dental abutments and… Read more ...

 • Autoteollisuus ja liikenne

  Autoteollisuus ja liikenne

  Oli kyseessä sitten moottorit tai voimansiirto, öljypumput tai jarrut, ajovalot tai vanteet, kori tai sisustus: moderneissa autoissa, moottoripyörissä, kuorma-autoissa, laivoissa ja junissa on tuskin mitään, minkä valmistuksessa tai toiminnassa Oerlikon Balzers -pinnoitukset eivät ole mukana.

 • Ilmailu

  Ilmailu

  Ilmailuosien on kestettävä vaativissa olosuhteissa ja täytettävä tiukat turvallisuus- ja ympäristömääräykset Oerlikon Balzers -pinnoitukset on suunniteltu vastaamaan näihin haasteisiin – komponenttien ja työkalujen tuotannon aikana ja koko niiden käyttöiän.

 • Lääketieteellinen teollisuus

  Lääketieteellinen teollisuus

  PVD-pinnoitteiden mukanaan tuomasta pintojen funktionalisoitumisesta on tullut modernin lääketieteellisen tekniikan olennainen osa, sillä pinnoitteissa yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla äärimmäinen pintakovuus, pieni kitkakerroin ja erinomaiset korroosionesto-ominaisuudet. Tinkimättömien laatuvaatimustensa ohella lääketieteellinen teollisuus edellyttää pinnoitteiden myös täyttävän bioyhteensopivuutta koskevien määräysten vaatimukset.

 • Elintarvike- ja pakkausteollisuus

  Elintarvike- ja pakkausteollisuus

  Hygienia ja turvallisuus ovat äärimmäisen tärkeitä tekijöitä elintarviketeollisuudelle. Tinkimättömän korkea laatu, äärimmäinen puhtaus, bioyhteensopivuudelle asetettavien vaatimusten täyttäminen, helposti puhdistettavat osat - kaikki nämä vaatimukset on mahdollista täyttää käyttämällä BALINIT-pinnoitteita.

 • Energia

  Energia

  Jatkuva käyttö ja äärimmäiset olosuhteet asettavat korkeimmat vaatimukset yksittäisille tuulimyllyjen ja turbiinien osille, öljyn ja kaasun etsinnässä ja valmistusprosesseissa käytetyille osille sekä näiden osien ja komponenttien valmistusmenetelmille. Oerlikon Balzers voi tarjota optimaalisen ratkaisun kaikkiin kohteisiin

 • Kulutushyödykkeet

  Kulutushyödykkeet

  Olivatpa kyseessä kodinkoneet, viihde-elektroniikka tai urheiluvälineet - useimmat tänä päivänä käyttämämme asiat on valmistettu metallista tai muovista. Oerlikon Balzersin pinnoitteet parantavat nykyaikaisten kulutustavaroiden suunnittelua, suorituskykyä ja käyttöikää, ja tekevät niiden tuotannon tehokkaammaksi.

 • Tekniikka

  Tekniikka

  Oerlikon Balzers tarjoaa laajan valikoiman pintaratkaisuja, jotka parantavat merkittävästi työkaluosien valmistusta ja tarkkuuskomponentteja, ja joita käytetään monenlaisissa teknisissä sovelluksissa.

 • Työkalut

  Työkalusovellukset

  Kuluminen on pääasiallinen tekijä, joka rajoittaa tarkkuustyökalujen tehoa ja käyttöikää.
  Työkalujen jalostus Balzers-pinnoituksilla on tehokkain tapa parantaa tuottavuutta ja laatua metallityössä ja muovin käsittelyssä.