\uf1ad

75 years of Oerlikon Balzers

Endless passion for sustainable surface solutions! Read more ...

Oerlikon acquires Coeurdor

... to expand into the growing luxury goods market. Continue …

BALDIA

Oerlikon Balzers esittelee uuden valikoiman timanttipinnoitteita. Lue lisää ...

 • Autoteollisuus ja liikenne

  Autoteollisuus ja liikenne

  Oli kyseessä sitten moottorit tai voimansiirto, öljypumput tai jarrut, ajovalot tai vanteet, kori tai sisustus: moderneissa autoissa, moottoripyörissä, kuorma-autoissa, laivoissa ja junissa on tuskin mitään, minkä valmistuksessa tai toiminnassa Oerlikon Balzers -pinnoitukset eivät ole mukana.

 • Ilmailu

  Ilmailu

  Ilmailuosien on kestettävä vaativissa olosuhteissa ja täytettävä tiukat turvallisuus- ja ympäristömääräykset Oerlikon Balzers -pinnoitukset on suunniteltu vastaamaan näihin haasteisiin – komponenttien ja työkalujen tuotannon aikana ja koko niiden käyttöiän.

 • Lääketieteellinen teollisuus

  Lääketieteellinen teollisuus

  PVD-pinnoitteiden mukanaan tuomasta pintojen funktionalisoitumisesta on tullut modernin lääketieteellisen tekniikan olennainen osa, sillä pinnoitteissa yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla äärimmäinen pintakovuus, pieni kitkakerroin ja erinomaiset korroosionesto-ominaisuudet. Tinkimättömien laatuvaatimustensa ohella lääketieteellinen teollisuus edellyttää pinnoitteiden myös täyttävän bioyhteensopivuutta koskevien määräysten vaatimukset.

 • Elintarvike- ja pakkausteollisuus

  Elintarvike- ja pakkausteollisuus

  Hygienia ja turvallisuus ovat äärimmäisen tärkeitä tekijöitä elintarviketeollisuudelle. Tinkimättömän korkea laatu, äärimmäinen puhtaus, bioyhteensopivuudelle asetettavien vaatimusten täyttäminen, helposti puhdistettavat osat - kaikki nämä vaatimukset on mahdollista täyttää käyttämällä BALINIT-pinnoitteita.

 • Energia

  Energia

  Jatkuva käyttö ja äärimmäiset olosuhteet asettavat korkeimmat vaatimukset yksittäisille tuulimyllyjen ja turbiinien osille, öljyn ja kaasun etsinnässä ja valmistusprosesseissa käytetyille osille sekä näiden osien ja komponenttien valmistusmenetelmille. Oerlikon Balzers voi tarjota optimaalisen ratkaisun kaikkiin kohteisiin

 • Kulutushyödykkeet

  Kulutushyödykkeet

  Olivatpa kyseessä kodinkoneet, viihde-elektroniikka tai urheiluvälineet - useimmat tänä päivänä käyttämämme asiat on valmistettu metallista tai muovista. Oerlikon Balzersin pinnoitteet parantavat nykyaikaisten kulutustavaroiden suunnittelua, suorituskykyä ja käyttöikää, ja tekevät niiden tuotannon tehokkaammaksi.

 • Tekniikka

  Tekniikka

  Oerlikon Balzers tarjoaa laajan valikoiman pintaratkaisuja, jotka parantavat merkittävästi työkaluosien valmistusta ja tarkkuuskomponentteja, ja joita käytetään monenlaisissa teknisissä sovelluksissa.

 • Työkalut

  Työkalusovellukset

  Kuluminen on pääasiallinen tekijä, joka rajoittaa tarkkuustyökalujen tehoa ja käyttöikää.
  Työkalujen jalostus Balzers-pinnoituksilla on tehokkain tapa parantaa tuottavuutta ja laatua metallityössä ja muovin käsittelyssä.


Oerlikon Balzers toivottaa Sinut tervetulleeksi sivuillemme

Oerlikon Balzers on yksi maailman johtavista pinnoitustekniikoiden toimittajista, jonka pinnoitteet parantavat merkittävästi tarkkuuskomponenttien tehoa ja kestävyyttä samoin kuin metallintyöstötyökalujen ja muoviosien valmistuksessa käytettävien työkalujen toimivuutta.