\uf1ad

Me toivotamme Ruotsalaisen pinta-asiantuntija…

Yrityskauppa laajentaa ja parantaa tuotevalikoimaamme esi- ja jälkikäsittelyratkaisujen… Lue lisää…

 • Autoteollisuus ja liikenne

  Autoteollisuus ja liikenne

  Oli kyseessä sitten moottorit tai voimansiirto, öljypumput tai jarrut, ajovalot tai vanteet, kori tai sisustus: moderneissa autoissa, moottoripyörissä, kuorma-autoissa, laivoissa ja junissa on tuskin mitään, minkä valmistuksessa tai toiminnassa Oerlikon Balzers -pinnoitukset eivät ole mukana.

 • Ilmailu

  Ilmailu

  Ilmailuosien on kestettävä vaativissa olosuhteissa ja täytettävä tiukat turvallisuus- ja ympäristömääräykset Oerlikon Balzers -pinnoitukset on suunniteltu vastaamaan näihin haasteisiin – komponenttien ja työkalujen tuotannon aikana ja koko niiden käyttöiän.

 • Lääketiede, ruoka- ja pakkausteollisuus

  Lääketiede, ruoka- ja pakkausteollisuus

  Hygienia ja turvallisuus ovat äärimmäisen tärkeitä lääke- ja elintarviketeollisuudelle. Tinkimätön korkea laatu, äärimmäinen puhtaus, bio-yhteensopivuusasetusten noudattaminen, helposti puhdistettavat osat - kaikki nämä vaatimukset voidaan täyttää BALINIT-pinnoituksilla.

 • Energia

  Energia

  Jatkuva käyttö ja äärimmäiset olosuhteet asettavat korkeimmat vaatimukset yksittäisille tuulimyllyjen ja turbiinien osille, öljyn ja kaasun etsinnässä ja valmistusprosesseissa käytetyille osille sekä näiden osien ja komponenttien valmistusmenetelmille. Oerlikon Balzers voi tarjota optimaalisen ratkaisun kaikkiin kohteisiin

 • Kulutushyödykkeet

  Kulutushyödykkeet

  Olivatpa kyseessä kodinkoneet, viihde-elektroniikka tai urheiluvälineet - useimmat tänä päivänä käyttämämme asiat on valmistettu metallista tai muovista. Oerlikon Balzersin pinnoitteet parantavat nykyaikaisten kulutustavaroiden suunnittelua, suorituskykyä ja käyttöikää, ja tekevät niiden tuotannon tehokkaammaksi.

 • Tekniikka

  Tekniikka

  Oerlikon Balzers tarjoaa laajan valikoiman pintaratkaisuja, jotka parantavat merkittävästi työkaluosien valmistusta ja tarkkuuskomponentteja, ja joita käytetään monenlaisissa teknisissä sovelluksissa.

 • Työkalut

  Työkalusovellukset

  Kuluminen on pääasiallinen tekijä, joka rajoittaa tarkkuustyökalujen tehoa ja käyttöikää.
  Työkalujen jalostus Balzers-pinnoituksilla on tehokkain tapa parantaa tuottavuutta ja laatua metallityössä ja muovin käsittelyssä.