\uf1ad

primeGear Räätälöity ja integroitu palvelu hammaspyöräleikkuutyökalujen vertaansa vailla olevan suorituskyvyn saavuttamiseksi

primeGear

Vakaat valmistusprosessit ja suuret kustannussäästöt vaihteiden valmistajille.

Hammaspyöräkomponenttien leikkuutyökalut joutuvat yhä kovemmalle koetukselle. Autovalmistajat ja toimittajat yrittävät pitää kiinni tuotantokustannusten paineesta korkeammilla leikkausnopeuksilla ja pidemmällä käyttöajalla. On selvää, että toleransseja on edelleen noudatettava.

primeGearin avulla on mahdollista alentaa hammaspyöräkomponenttien valmistuskustannuksia jopa 40 % samalla, kun laatu pysyy samana tai jopa parempana. Tämä on mahdollista, koska Oerlikon Balzers on 70 vuoden ajan toiminut johtavana pintaratkaisujen toimittajana ja primeGear on integroitu konsepti.

primeGear: konsultointi, prosessien optimointi ja räätälöity työkalujen käsittely.

primeGear on monipuolinen palvelupaketti, joka koostuu yksityiskohtaisesta analyysistä, konsultoinnista ja räätälöidyistä tuotantoratkaisuista. Oerlikon Balzersin asiantuntijat määrittelevät tuotantoketjussa tehtävät ratkaisevat parannukset aina työkalujen käsittelystä ja optimaalisten työstö- ja ympäristöolosuhteiden määrittämisestä perusmateriaaleihin ja -malleihin. Yhdessä kanssasi tunnistamme ja poistamme työkalun elinkaaren heikot kohdat:

  • Pintakäsittely
  • Leikkausprosessi
  • Työkalujen käsittely
  • Uudelleen teroitus

Näin aikaansaadut optimoinnit yhdessä sopivien pinnoitteiden, esi- ja jälkikäsittelyn ja erilaisten lisäparannusten kanssa auttavat valmistajia saavuttamaan huomattavia säästöjä.

Nykytilan arviointi
+
Räätälöity työkalukäsittely
=
primeGear
 
Prosessianalyysi
 
 
 
Työkalujen pinnat
 
 
 
Laatu vaihteluiden ja tuotantokatkosten vähentäminen
 
Työkalun kulumisen ja työstettävän materiaalin analysointi
 
Leikkaussärmät
 
 
 
Korkein työkalun suorituskyky yhdistettynä todistettuihin säästöihin
 
Uudelleen teroituksen laadun analysointi
 
Pinnoitteet
 
 
Osan laadun parantaminen
 
 
Työkalun elinkaaren ja tuotantokustannusten analysointi
 
 
 
 
Jatkuva parantaminen
 
 

Luota yksityiskohtaiseen analyysiimme ja henkilökohtaiseen neuvontaamme

Yhteystie­dot