\uf1ad

BALIFOR Tta-C-ratkaisu korkean lämpötilan ympäristöihin autoteollisuudessa

×
Autoteollisuus
Männän tapit
Männän tappi

Joissakin sovelluksissa BALINIT® DLC (Diamond-like-Carbon, timantinkaltainen hiili) -pinnoitteet saattavat saavuttaa rajansa niiden käyttölämpötilojen suhteen, jotka ovat yli 350° C, ajoittaisen kuivakäynnin ja niiden aggressiivisten lisäaineiden kanssa yhteensopimattomuuden vuoksi (esim. suuri
MoDTC-pitoisuus). Silloin kun BALINIT® DLC ei täytä kaikkia vaatimuksia, Oerlikon Balzersin ta-C-pinnoite, BALIFOR™ T, on oikea ratkaisu.

 • Hyödyt

  Hyödyt

  Johtavana pinnoitusteknologian tarjoana jo vuosikymmenien ajan Oerlikon Balzers on toimittanut jo vuosia ta-C-pinnoitteita korkeaenergisellä kaarihaihdutusprosessilla, ja nyt se tuo ne autoteollisuuden markkinoille yhtenä yhdistettynä ratkaisuna, joka sisältää esi- ja jälkikäsittelyn. Tämä "paketti" sisältää ainutlaatuisen Controlled Contact Pressure -jälkikäsittelyprosessin, jonka Oerlikon Balzers on kehittänyt nimenomaisesti tarpeita vastaavaksi, ja joka siten tuottaa jatkuvasti luotettavia tuloksia.

  BALIFOR™ T:n tarjoamat tunnusomaiset ominaisuudet:

  • Korkean lämpötilan sovellukset (paineesta riippuen)
  • Vähäisen voitelun sovellukset pidemmille ajanjaksoille
  • Aggressiiviset lisäaineympäristöt
 • Tekniset tiedot

  Tekniset tiedot

  BALIFOR T
  Pinnoitusmateriaali ta-C
  Pinnoituksen väri musta
  Pinnoituskovuus HIT (GPa)* > 40
  Kitkakerroin (kuiva) terästä vasten** 0,1–0,2
  Maksimi käyttölämpötila [°C]**** 450
  Tyypillinen pinnoituspaksuus [µm] 1–2
  Yleisiä huomautuksia Kaikki annettu tieto on noin-arvoissa ja riippuu sovelluksesta, ympäristöstä ja koeolosuhteista.
  *Pinnoituskovuus HIT (GPa) Mitattuna nanosisennys suhteessa ISO 14577. Monikerroksinen kovuus eri kerroksista vaihtelee.
  **Kitkakerroin (kuiva) terästä vasten Määräytyy pallo vs. levyn -testissä kuivissa olosuhteissa teräspallo ASTM G99:lle. Sisäänajon aikana tietyt arvot saatetaan ylittää.
  ****Maksimi käyttölämpötila [°C] Nämä ovat noin-arvoja kentältä. Termodynaamisista laeista johtuen arvot voivat vaihdella ​sovelluksessa olevasta paineesta riippuen.
 • Lataukset
 • Suorituskyky
 • Sovellus

  Suositeltu sovellus

  Komponenttisovellukset

Yhteystie­dot