\uf1ad

Press releases (05/19/20) On ilo ilmoittaa, että Anders Jonsson on nimitetty Ruotsin Oerlikon Balzerin ja Oerlikon Balzerin Suomen uudeksi toimitusjohtajaksi

On ilo ilmoittaa, että Anders Jonsson on nimitetty Ruotsin Oerlikon Balzerin ja Oerlikon Balzerin Suomen uudeksi toimitusjohtajaksi Anders liittyi Ruotsin Oerlikon Balzers – Tiimiin kesäkuussa 2018 laatupäällikkönä ja on tehtävässään vahvistanut olevia prosesseja, luonut uusia, sekä sisäisesti että asiakkaiden ja toimittajien kanssa.

Vuodesta 2020 lähtien Anders on myös ottanut Oerlikon Balzer pohjoismaat väliaikaisen toimitusjohtajan tehtävän, ja hän on uudessa tehtävässään merkittävästi vaikuttanut korona kriisin nopeaan hallintaan.

Andersilla on taustaa materiaalitaidosta ja hän on uransa aikana toiminut erilaisissa johtotehtävissä, mm. työmaajohtajana ja toimitusjohtajana materiaali- ja kemianteollisuudessa. 

Uudessa tehtävässään Andersilla on kokonaisvastuu Oerlikonin palvelutoiminnasta Ruotsissa ja Suomessa sekä muilla alueen markkinoilla- Norjassa ja Tanskassa mukaan lukien.

Lämpimästi tervetuloa Anders!

Takaisin yleiskatsaukseen

Yhteystie­dot