Choose your country / language

Historiska milstolpar

Passion for surface solutions: from our beginnings in 1946 until today

1946 - 2021: Från en idé till världsledande inom teknik.

I 75 år har Oerlikon Balzers stått för banbrytande utveckling och varit världsledande inom beläggningar med tunnfilm. Vi lever vår passion för ytbeläggningar med en unik kombination av hållbar utveckling, innovativ drivkraft, entreprenörsanda och tradition. Detta gynnar både våra kunder och vår miljö - igår, idag och imorgon.

Upptäck 75 år med Oerlikon Balzers

Balzers första hårda PVD-beläggning för verktyg, BALINIT® A, ”föddes” officiellt den 1:e september 1978. Ända sedan dess har Oerlikon Balzers varit en framgångshistoria utan motstycke, både som banbrytare inom beläggningsindustrin och som marknadsledare.

Tidslinje

Tidslinjefilter

Tekniskt genombrott med vår egen patenterade S3p-teknik.

S3p<sup>®</sup> är Balzers industrialiserade och ekonomiskt hållbara HiPIMS-lösning. Det nya snabba, precisa, flexibla och kompakta beläggningssystemet INGENIA lanseras. BALINIT<sup>®</sup> PERTURA introduceras på marknaden - en heltäckande beläggningslösning för alla borrningsapplikationer som ökar produktiviteten och processäkerheten. Beläggningscentret utvidgas och den första Pulse Plasma Diffusion (PPD)-anläggningen i Asien öppnar i Busan (Korea). Den 8:e och 9:e beläggnigscentret i Kina öppnar i Chongqing och Jinan och det 3:e polska beläggningscentret öppnar i Kędzierzyn-Koźle.

1 av 1

Feedback eller frågor? Kontakta oss!

keyboard_arrow_up