\uf1ad

Press releases (05/19/20) Det gläder oss att kunna meddela att Anders Jonsson har utsetts till ny VD för Oerlikon Balzers Sverige och Oerlikon Balzers Finland

Det gläder oss att kunna meddela att Anders Jonsson har utsetts till ny VD för Oerlikon Balzers Sverige och Oerlikon Balzers Finland Anders anslöt sig till Oerlikon Balzers teamet i Sverige i juni 2018 so kvalitetschef, och har in den rollen både förstärkt existerande processer och skapat nya, både internt och med kunder och leverantörer.

Seden början på 2020 ha Anders även tagit sig an rollen som interim VD för Oerlikon Balzers Norden, och har i sin nya roll bidragit signifikant till vår snabba hantering av Coronakrisen. 

Anders har en bakgrund i materialkunskap och har innehaft olika chefspositioner under sin karriär, inklusive platschef och VD inom material och kemikalieindustrin. 

I sin nya befattning kommer Anders att ha det övergripande ansvaret för Oerlikons serviceverksamhet i Sverige och Finland, samt övriga marknader i regionen – inklusive Norge och Danmark 

Varmt välkommen Anders!

Tillbaka till översikten

Kontakta oss