Choose your country / language

Beläggningsservice

Ha förtroende för vår förstklassiga beläggningsservice

Beläggningsservice

Varje år förses mer än 200 miljoner delar - verktyg för bearbetning av metall- och plastmaterial samt precisionskomponenter - med beläggning. Plastdelar metalliseras med kromliknande effekter. Oerlikon Balzers är den enda leverantören av ytbeläggningstjänster som har ett brett nätverk av produktionsanläggningar i alla Europas industriområden, i Amerika och i Asien. Detta garanterar effektiva procedurer, korta leveranstider och lokal kundrådgivning och support.

Oerlikon Balzers erbjuder mer än bara ytbeläggning.

Oerlikon Balzers står för utveckling av banbrytande nya beläggningar - skräddarsydda för aktuella marknadsbehov och individuella kundkrav. Alla beläggningar testas noggrant i vårt eget bearbetningslabb, där vi också kan göra individuella testserier. Fördelarna med att använda Oerlikon Balzers tjänster är tydliga:

  • omedelbar tillgång till belagda verktyg med garanterad kvalitet
  • kräver inga investeringar i byggnader, produktionsanläggningar eller arbetsmaterial
  • kräver inga investeringar för att införskaffa know-how, för personalutbildningar eller praktisk erfarenhet
  • ni kan omedelbart dra fördel av våra innovationer, oavsett var de introduceras

Det spelar ingen roll vilken industri ni är verksamma inom, eller vilken applikation som för er till oss, Oerlikon Balzers produkter kan ge enastående värde åt era komponenter eller plastdetaljer.

Beläggningstjänster: holistiskt innovativa

Vi garanterar en konsekvent hög kvalitet världen över. Alla Balzers anläggningar världen över är certifierade enligt ISO och QS-standard och alla våra anläggningar använder omfattande och dokumenterad teknisk standard. Anläggningarna genomgår interna granskningar för att garantera att de överensstämmer med dessa standarder.

Pick-up service: snabb och pålitlig

Vår Pick-up service hämtar de order som ska beläggas och återlämnar dem sedan i färdigt skick till er. Dessutom erbjuder vi naturligtvis expresservice om ni behöver dem snabbt.

Hantering och rengöring: effektivt och rent

Vi garanterar en effektiv logistik med transport och individuella produktspecifika monteringssatser. Vår ultraljudstvätt förbereder ytorna för PVD-beläggning

För-/efterbehandling: anpassad och ger mervärde

Om ytterligare efterbehandling krävs använder Oerlikon Balzers tekniker som anpassas efter det enskilda fallet (till exempel avgasning i vakuumugn för att eliminera materialrester i kylkanaler, mikroblästring för att avlägsna porösa ytskikt).

Vi tillämpar många metoder för att ge verktygen den sista touchen. Genom åren har Oerlikon Balzers skaffat den erfarenhet som krävs för att kunna föreslå den bästa möjliga lösningen och utrustningen för att uppfylla era behov.

Kvalitetsanalys: tuff men framgångsrik

Vi använder toppmoderna metoder som metallografi, skiktanalys och mätning av yta och skäregg. Det ger oss höga kvalitetsstandarder för beläggningsyta, substrat och skäregg.

Ingen erbjuder lokal kundservice i högre grad.

Global

Ytterligare information om våra produktionsanläggningars placering och vilka tjänster de erbjuder finns på våra nationella företags hemsidor.

© Copyright 2024 OC Oerlikon Management AG

Back to top keyboard_arrow_up

keyboard_arrow_up