Choose your country / language

BALTONE dekorativa färger

Lockande design och slitstark på samma gång: produkter som behandlas med BALTONE™ får en elegant design med flera färgmöjligheter, kombinerat med fördelarna av en en hård beläggning som är hållfast mot repor.

BALTONE™ kan användas på metalliserade plastmaterial som ABS, PC, PC/ABS och PC/PBT samt på metaller inklusive rostfritt stål, aluminium, titanlegeringar och aluminiumlegeringar.

Exklusiva färgalternativ garanterar att nödvändig funktion kan kombineras med önskad färg. Tala om vad ni behöver så hittar vi den optimala lösningen.

Våra BALTONE™-beläggningar appliceras med miljövänlig Physical Vapour Deposition (PVD).

Resultatet? Hållbara, dekorativa färgade beläggningar

Relevanta länkar:
  • ePD
  • PVD
  • BALINIT®: Strålande färgbeläggningar som är kända över hela världen. 
    Med sin extremt höga skikthårdhet, extraordinära slitstyrka och höga hållfasthet mot repor lämnar Oerlikon Balzers BALINIT®-beläggningar inget övrigt att önska. Dessutom finns de tillgängliga i ett brett utbud av färger vilket gör dem perfekta för dekorativt bruk.
  • BALIQ™: En innovativ generation beläggningar med ett brett utbud färger.  
    BALIQ-beläggningar erbjuder revolutionerande beläggningsegenskaper som exempelvis en extrem släthet och utmärkt hårdhet, och finns i många färger. Enklare uttryckt: sofistikerad stil och slitstyrka i en och samma beläggning!

Feedback eller frågor? Kontakta oss!

keyboard_arrow_up