Choose your country / language

BALIQ® TISINOS erbjuder exceptionell slitstyrka och oxidationsbeständighet, även vid extrema temperaturer som vid hårdbearbetning upp till HRC 70.

BALIQ TISINOS offers exceptional wear resistance and oxidation resistance
BALIQ TISINOS on end mill
BALIQ TISINOS
BALIQ TISINOS on mill
BALIQ TISINOS on reamer
BALIQ ring

Fram tills nu var hårdbearbetning av stål med mer än HRC 62 knepigt eller till och med omöjligt. Nu gör BALIQ® TISINOS detta både möjligt och tillförlitligt – även för de mest subtila ytstrukturer.

En av dess oöverträffade egenskaper är den exakta beläggningstjockleken, som skyddar alla former och skärkanter homogent. Tack vare dessa egenskaper erbjuder BALIQ® TISINOS exceptionell slitstyrka och oxidationsbeständighet, även vid extrema temperaturer som vid hårdbearbetning.

BALIQ® TISINOS möjliggör lång verktygslivslängd i de mest krävande förhållandena. Tack vare den extremt släta ytan krävs inte längre polering, vilket ger ytterligare möjligheter till kostnadsbesparingar.

  • Revolutionerande jämnhet i beläggningen
  • Överlägsna resultat vid hårdbearbetning
  • Maximal verktygsprecision
BALIQ TISINOS
Beläggningsmaterial AlTiSiN-based
Beläggningsteknik S3p
Beläggningens färg bronze
Beläggningshårdhet HIT [GPa]* 38 +/-5
Max. driftstemp. [°C]**** 1000
Processtemperatur [°C] < 500
Allmän kommentar Alla uppgifter är uppskattningar och beror på aktuell applikation, miljöförhållanden och testförhållande.
*Beläggningshårdhet HIT [GPa] Uppmätt med nano-intryck i enlighet med ISO 14577. Vid multilagerskikt har de enskilda lagren olika hårdhet.
****Max. driftstemp. [°C] Detta är ungefärliga värden. På grund av termodynamiska lagar finns det ett tryckberoende i applikationen.

Feedback eller frågor? Kontakta oss!

keyboard_arrow_up