Choose your country / language

Med AlTiN-baserade BALIQ® MICRO ALTINOS erbjuder Oerlikon Balzers en dedikerad perfekt jämn beläggning för mikrobearbetning, särskilt för tillämpningar upp till HRC 56.

BALIQ MICRO ALTINOS - versatile coating solution for micro-machining
BALIQ ring

Med AlTiN-baserade BALIQ® MICRO ALTINOS erbjuder Oerlikon Balzers ännu en dedikerad perfekt jämn beläggning för mikrobearbetning, särskilt för tillämpningar upp till 56 HRC.

Med sin perfekt jämna yta garanterar BALIQ® MICRO ALTINOS problemfri borttagning av spån och minskar löseggsbildningen, samtidigt som det ger enastående vidhäftning.

Den är väldigt slitstark när den utsätts för höga temperaturer och har i princip inga tendenser till påkladdning. BALIQ®-beläggningens särskilda egenskaper eliminerar behovet av mekanisk efterbehandling.

  • Pålitliga och effektiva processer med mikrobearbetning
  • Ingen efterbehandling krävs
  • Precis och högpresterande beläggning
  • Pålitlig produktion av kritiska och dyra komponenter
BALIQ MICRO ALTINOS
Beläggningsmaterial AlTiN-based
Beläggningsteknik S3p
Beläggningens färg anthracite
Beläggningshårdhet HIT [GPa]* 36 +/-3
Max. driftstemp. [°C]**** 1000
Processtemperatur [°C] < 500
Allmän kommentar Alla uppgifter är uppskattningar och beror på aktuell applikation, miljöförhållanden och testförhållande.
*Beläggningshårdhet HIT [GPa] Uppmätt med nano-intryck i enlighet med ISO 14577. Vid multilagerskikt har de enskilda lagren olika hårdhet.
****Max. driftstemp. [°C] Detta är ungefärliga värden. På grund av termodynamiska lagar finns det ett tryckberoende i applikationen.

Feedback eller frågor? Kontakta oss!

keyboard_arrow_up