Choose your country / language

Denna beläggning ökar bärkapaciteten, tillhandahåller nödvändig ythårdheten och förbättrar avsevärt motståndet hos den överlagrade, tribologiskt effektiva kolbeläggningen, vilket gör den perfekt lämpad för mjukare verktygsmaterial, som t.ex. rostfritt stål och titan.

Den perfekta beläggningen för maximal elasticitet beror till stor del på det verktygsmaterial som används. BALIQ® CARBOS STAR är utvecklad för mjukare verktygsmaterial, som t.ex. rostfritt stål och titan, eller verktygsmaterial som utsätts för kontinuerliga stötar, och den använder ett ytterligare kromnitridbaserat lager för att motstå extrema belastningar.

Denna modifierade beläggning ökar belastningskapaciteten, tillhandahåller nödvändig ythårdhet och förbättrar avsevärt motståndet hos den överlagrade och tribologiskt effektiva kolbeläggningen. BALIQ® CARBOS STAR erbjuder överlägsen tribologisk prestanda och är därför idealisk för komponenter som utsätts för extremt höga belastningar.

Hög friktion och slitage är de mest krävande utmaningarna i tillämpningar, som t.ex. motorer i racerbilar. När förare tänjer gränserna för vad deras racerbilar klarar av måste kritiska komponenter, som t.ex. kolvstift, kamaxlar och fingerföljare, leverera maximal prestanda och motstå extrema belastningar.

Feedback eller frågor? Kontakta oss!

keyboard_arrow_up