\uf1ad

vSHARE serviceapp Snabb experthjälp alltid till hands – extern support i realtid med hjälp av bilder och video

vSHARE serviceapp

Ditt system fungerar inte som det ska, du behöver experthjälp men vet inte hur du ska förklara problemet? Genom att använda Oerlikon Balzers vSHARE app garanteras en snabb och enkel lösning. Efter en enkel registreringsprocess så är din Oerlikon Balzers supportexpert endast ett klick bort. Beskriv ditt problem genom att dela din smartfons eller surfplattas kameravy och använd markerings- och rit-funktionen i realtid. Med hjälp av våra experter är era system igång igen på kortast möjliga tid. Med vSHARE drar du nytta av ännu snabbare responstider och optimerad tillgänglighet av beläggningssystemet.

 

vSHARE appen sammanför kunder och Oerlikon Balzers supportteam och gör det möjligt att lösa problem och dela kunskap i realtid. vSHARE använder sig av de moderna verktyg för grafik, ljud och bild  som redan finns i din smartphone eller surfplatta.


Fördelar:

  • Enkel registreringsprocess
  • Arbetar enkelt och intuitivt
  • Identifierar enkelt systemet genom att scanna utrustningens QR kod
  • Dela video och ljud med våra experter i realtid, inklusive märk- och rit-funktion
  • Ta och dela bilder
  • Samtalshistorik med screenshots
  • Befintliga enheter kan användas

Kundvy
Supportvy (Oerlikon Balzers expert)
 


Ladda ner vSHARE appen* och registrera er för att dra nytta av optimalt stöd från Oerlikon Balzers experter för att snabbt få igång era beläggningssystem igen.

 
 

* För att använda vSHARE appen behöver du registrera dig. För att få dina registreringsuppgifter vänligen kontakta din kontaktperson hos Oerlikon Balzers eller hitta kontaktuppgifterna till ditt närmaste kundcenter här.

Kontakta oss