\uf1ad

Utgåva vinter 2020/2021
BEYOND SURFACES Fel tillåts ej: Marc Hervé förvaltar en nisch. Men det går ganska snabbt ...; Material för jättar: Datoriserad materialutveckling inom gruvdrift; På pricken - material: Plasma: tillståndet som möjliggör innovativa ytbehandlingar; Turboladdad innovation med plasmaspray i suspension; På pricken - applikation: En hel del potential för friktion; Dolda mästare i mobilitet

Utgåva vinter 2020/2021<br>BEYOND SURFACES

År 2020 har medfört stora förändringar. Denna utgåva av BEYOND SURFACES innehåller ett reportage som ger dig en unik inblick i hur våra anställda runt om i världen har tagit sig an de utmanande första månaderna av covid-19-pandemin med engagemang och kreativitet. Vi tar också tidningens titel bokstavligt och tittar ”bortom ytorna” i den andra stöttepelaren i Oerlikon Group, vår syntetfiberverksamhet.

Customer Magazine IconMed den här utgåvan firar vi ett litet men viktigt jubileum: den första utgåvan av BEYOND SURFACES publicerades för fem år sedan. Två år tidigare hade Metco blivit en del av Oerlikon Group, och den här tidningen skapades för att introducera våra kunder till de lösningar som erbjuds av de två varumärkena, Oerlikon Balzers och Oerlikon Metco.

Sedan dess har Oerlikon Group genomgått betydande förändringar. Idag är det ett "kraftpaket av material och ytlösningar". Vår senaste affärsenhet, Additive Manufacturing, som fokuserar på industrialiseringen av tillverkningsmetoder för tillsatser, representerar en viktig förstärkning av Oerlikon Balzers och Oerlikon Metcos portfölj.

> Bläddra i tidningen

Nedladdningar

Kontakta oss