\uf1ad

BALIQ MICRO TISINOSO inovație a acoperirii pentru micro-prelucrarea oțelurilor dure de până la 70 HRC

×
Durată mare de viață a sculelor, chiar și pentru cele mai grele condiții de lucru
Acoperire pe bază de TiSiN, utilizând tehnologia Oerlikon Balzers S3p™.

Acoperirea BALIQ MICRO TISINOS pe bază de AlTiN/TiSiN, completează produsul pe bază de AlCrN, BALIQ MICRO ALCRONOS, și permite micro-prelucrarea oțelurilor dure în intervalul 50 HRC până la 70. Rezistența excelentă la uzură, chiar și la temperaturi extreme de aplicare, permite producerea fiabilă chiar și a celor mai delicate structuri de suprafețe. Calitatea excelentă a suprafeței și îndepărtarea fără probleme a așchiilor asigură o calitate înaltă a componentelor și elimină nevoia aplicării unor tratamente după prelucrare, precum șlefuirea sau lustruirea scumpă.

Beneficiile dumneavoastră: durată de viață mai mare a sculelor, chiar și pentru cele mai grele condiții de lucru, precum și fiabilitatea mare a procesului de lucru și economii considerabile de costuri și timp.

 • Avantaje

  Avantaje

  Acoperiri inovatoare, netede și fără defecte, cu aderență excelentă

   

  Calitate înaltă a componentelor, datorită calității suprafețelor acoperite și evacuării fără probleme a așchiilor, fără tratament ulterior mecanic

  Precizie mare a grosimii acoperirii pentru muchii tăietoare foarte ascuțite

   

  Cel mai bun din gama sculelor de precizie

  Rezistență excelentă la uzură a acoperirilor pe bază de AlTiN/TiSiN, chiar și pentru temperaturi extreme de lucru, de exemplu în prelucrarea materialelor dure

   

  Stabilitate termică și rezistență la oxidare foarte mari, având ca rezultat prelungirea duratei de viață a sculei cu și mai puține modificări perceptibile ale sculei

 • Specificații

  Specificații

  BALIQ MICRO TISINOS
  Materialul acoperirii AlTiSiN-based
  Culoarea acoperirii bronze
  Duritatea acoperirii HIT[GPa]* 38 +/-5
  Tensiune internă [GPa]*** -3.1 +/-1
  Temp. max. de operare [°C]**** 1000
  Temperatură de acoperire [°C] < 500
  Observații generale Toate informațiile oferite sunt valori aproximative care depind de condițiile de aplicare, de mediu și de testare.
  *Duritatea acoperirii HIT[GPa] Măsurători realizate cu ajutorul nanoamprentelor, în conformitate cu ISO 14577. Pentru multistraturi, duritatea straturilor diferite variază.
  ***Tensiune internă [GPa] Măsurători efectuate cu metoda XRD și/sau metoda de încovoiere la șoc (ecuația Stoney). Solicitarea termică calculată a fost scăzută.
  ****Temp. max. de operare [°C] Acestea sunt valori aproximative în afara intervalului. Din cauza legilor termodinamice există o dependență a presiunii în aplicare.
 • Descărcări
 • Performanță
Contactați-ne