\uf1ad

BALINIT DLC STARDiamond-like carbon (DLC) acoperire cu aranjament tribologic superior (STAR).

×
Acoperire BALINIT DLC STAR
Acoperire BALINIT DLC STAR pentru injectoare diesel
Acoperire BALINIT DLC STAR pentru bucșe elastice

BALINIT® DLC STAR este o acoperire pe bază de carbon cu caracteristici asemănătoare diamantului modificată, având o capacitate de încărcare crescută. Stratul pe bază de metal (nitrura de crom), dur, durabil oferă suprafeței duritatea necesară și crește rezistența acoperirii suprapuse pe bază de carbon eficientă tribologic. BALINIT DLC STAR oferă o performanță tribologică mai mare decât BALINIT C, BALINIT C STAR și BALINIT DLC. Este utilizat în special pentru componente supuse unor solicitări foarte mari, pentru componentele sistemelor de injecție și ale motoarelor.

 • Specificații

  Specificații

  BALINIT DLC STAR
  Materialul acoperirii CrN / a-C:H
  Structura acoperirii PACVD
  Culoarea acoperirii negru
  Duritatea acoperirii HIT[GPa]* ~15-25
  Coeficient de frecare (mediu uscat) vs. oțel** 0,1 - 0,2
  Temp. max. de operare [°C]**** 300
  Temperatură de acoperire [°C] < 250
  Observații generale Toate informațiile oferite sunt valori aproximative care depind de condițiile de aplicare, de mediu și de testare.
  *Duritatea acoperirii HIT[GPa] Măsurători realizate cu ajutorul nanoamprentelor, în conformitate cu ISO 14577. Pentru multistraturi, duritatea straturilor diferite variază.
  **Coeficient de frecare (mediu uscat) vs. oțel Determinate pe baza unui test, în condiții de determinare în mediu uscat, cu ajutorul unei bile de oțel în conformitate cu ASTM G99. În timpul efectuării testului, valorile oferite pot fi depășite.
  ****Temp. max. de operare [°C] Acestea sunt valori aproximative în afara intervalului. Din cauza legilor termodinamice există o dependență a presiunii în aplicare.
 • Descărcări
 • Aplicație

  Aplicații recomandate

  Aceste caracteristici sunt importante pentru componentelor motoarelor, materii prime moi, precum aluminiul sau cuprul, și pompe, compresoare și alte componente expuse la solicitări mecanice mari. O suprafață fără defecte este necesară în special pentru mașinile din industria textilă.

  Aplicații ale sculelor

  • Metal Forming Metal Forming

   BALINIT and BALITHERM treated dies stay in shape longer

   Details

  Aplicații ale componentelor

Contactați-ne