\uf1ad

BALIMED FUTURAEstetică ridicată și o mai bună identificare prin codificarea culorilor

×
Instrumente stomatologice

BALIMED™ FUTURA de culoarea bronzului nu doar îmbunătățește estetica instrumentelor medicale, ci ajută chirurgii să își identifice mai bine instrumentele de lucru. De asemenea, duritatea ridicată a acoperirii BALIMED™ FUTURA conferă instrumentelor chirurgicale tăișuri ascuțite și protecție remarcabilă împotriva uzurii abrazive.

 • Specificații

  Specificații

  BALIMED FUTURA
  Materialul acoperirii TiAlN
  Structura acoperirii Arc
  Culoarea acoperirii Bronz
  Duritatea acoperirii HIT[GPa]* 33 +/- 3
  Coeficient de frecare (mediu uscat) vs. oțel** 0.6
  Temp. max. de operare [°C]**** 700
  Temperatură de acoperire [°C] < 350
  Observații generale Toate informațiile oferite sunt valori aproximative care depind de condițiile de aplicare, de mediu și de testare.
  *Duritatea acoperirii HIT[GPa] Măsurători realizate cu ajutorul nanoamprentelor, în conformitate cu ISO 14577. Pentru multistraturi, duritatea straturilor diferite variază.
  **Coeficient de frecare (mediu uscat) vs. oțel Determinate pe baza unui test, în condiții de determinare în mediu uscat, cu ajutorul unei bile de oțel în conformitate cu ASTM G99. În timpul efectuării testului, valorile oferite pot fi depășite.
  ****Temp. max. de operare [°C] Acestea sunt valori aproximative în afara intervalului. Din cauza legilor termodinamice există o dependență a presiunii în aplicare.
 • Aplicație

  Aplicații recomandate

  Aplicații ale componentelor

  • Dental instruments and tools Dental instruments and tools Details
Contactați-ne