\uf1ad

BALIMED CPerformanță operațională de lungă durată - chiar și în cazul aplicațiilor care funcționează în gol

×
Șuruburi dentare
Instrumente chirurgicale minim invazive (MIS)
Fierăstraie de amputare

Componentele de acționare, precum angrenajele și rulmenții din dispozitivele medicale ca de exemplu instrumentele stomatologice, sunt expuse zilnic la stres mecanic ridicat. Coeficientul redus de frecare și proprietățile bune de alunecare ale acoperirii BALIMED™ C îl fac ideal pentru lubrifiere redusă și chiar pentru aplicații care funcționează în gol - la temperaturi scăzute. BALIMED™ C este o acoperire pe bază de WC/C și prin urmare, un amestec de metal și carbon tip diamant. Rezultatul reprezintă modul ideal de a reduce uzura suprafeței prin oboseală mecanică și oxidarea tribologică.

 • Specificații

  Specificații

  BALIMED C
  Materialul acoperirii a-C:H:W (WC/C)
  Culoarea acoperirii Gri
  Duritatea acoperirii HIT[GPa]* 8-12 / 12-15
  Coeficient de frecare (mediu uscat) vs. oțel** 0,1 - 0,2
  Observații generale Toate informațiile oferite sunt valori aproximative care depind de condițiile de aplicare, de mediu și de testare.
  *Duritatea acoperirii HIT[GPa] Măsurători realizate cu ajutorul nanoamprentelor, în conformitate cu ISO 14577. Pentru multistraturi, duritatea straturilor diferite variază.
  **Coeficient de frecare (mediu uscat) vs. oțel Determinate pe baza unui test, în condiții de determinare în mediu uscat, cu ajutorul unei bile de oțel în conformitate cu ASTM G99. În timpul efectuării testului, valorile oferite pot fi depășite.
 • Aplicație

  Aplicații recomandate

  Aplicații ale componentelor

Contactați-ne