\uf1ad

BALIMED AAcoperirea noastră biocompatibilă antiaderentă

×
Bonțuri dentare
Instrumente stomatologice
Instrumente chirurgicale
Mașini de găurit și alezoare pentru oase

Industria medicală actuală nu pretinde doar o calitate fără compromis, ci și are în vedere și respectarea reglementărilor privind biocompatibilitatea. În cazul multor operații, este, de asemenea, important ca sângele și țesutul să nu rămână pe instrumentele chirurgicale. BALIMED™ A de culoarea aurului îndeplinește cel mai bine aceste cerințe:

 • Specificații

  Specificații

  BALIMED A
  Materialul acoperirii TiN
  Structura acoperirii Arc
  Culoarea acoperirii Aur galben
  Duritatea acoperirii HIT[GPa]* 30 +/- 3
  Coeficient de frecare (mediu uscat) vs. oțel** ~ 0,6
  Temp. max. de operare [°C]**** 600
  Temperatură de acoperire [°C] < 350
  Observații generale Toate informațiile oferite sunt valori aproximative care depind de condițiile de aplicare, de mediu și de testare.
  *Duritatea acoperirii HIT[GPa] Măsurători realizate cu ajutorul nanoamprentelor, în conformitate cu ISO 14577. Pentru multistraturi, duritatea straturilor diferite variază.
  **Coeficient de frecare (mediu uscat) vs. oțel Determinate pe baza unui test, în condiții de determinare în mediu uscat, cu ajutorul unei bile de oțel în conformitate cu ASTM G99. În timpul efectuării testului, valorile oferite pot fi depășite.
  ****Temp. max. de operare [°C] Acestea sunt valori aproximative în afara intervalului. Din cauza legilor termodinamice există o dependență a presiunii în aplicare.
 • Aplicație

  Aplicații recomandate

  Aplicații ale componentelor

Contactați-ne