\uf1ad

Aspect de crom cu ePD™

Aspect de crom cu ePD™

Luciul metalic aplicat pe piesele din plastic este unul dintre cele mai atractive elemente utilizate în proiectarea automobilelor.

Accesați site-ul online pentru a experimenta lumea ePD™

www.oerlikon.com/balzers/epd

Cu tehnologia ePD™, Oerlikon Balzers dezvoltă servicii integrate, echipament și soluții pentru metalizarea pieselor din plastic.

ePD™ este varianta scurtă pentru metoda PVD și este o procedură de acoperire ecologică, orientată spre viitor. Atunci când sunt dorite suprafețe metalice exclusiviste pentru piesele din plastic - ePD™ este alternativa cea mai ecologică, comparativ cu tehnicile învechite de metalizare. Nu sunt utilizați agenți nocivi în proces, precum crom III, crom IV sau alte metale grele. Tehnologia este renumită în special pentru neutralitatea sa în ceea ce privește mediul și funcționalitățile sale extinse într-o gamă variată de industrii, precum industria autovehiculelor, industria mobilei și chiar și industria sanitară.

arii de aplicare a tehnologiei de metalizare a materialelor plastice ePD

Piese din plastic cu aspect metalic sau de crom sunt încorporate în milioane de automobile, fiind elemente importante în ceea ce privește aspectul.

Tehnologia ePD de metalizare a materialelor plastice pentru piese de interior a automobilelor
ePDTM este soluția ideală nu doar pentru interiorul automobilelor, ci și pentru elementele exterioare cu „aspect de crom“Piese din plastic cu aspect de crom pentru exteriorul automobilelor
 

ePDTM și INUBIA I

Contactați-ne