\uf1ad

Recondiționarea sculelor cilindrice de performanță înaltă Recondiționare completă - totul dintr-o singură sursă

Recondiționarea sculelor cilindrice de performanță înaltă

Beneficiați de avantajele serviciilor de acoperire de primă clasă Oerlikon Balzers pentru sculele cilindrice de înaltă performanță.


Recondiționarea de către Oerlikon Balzers: calitate înaltă și eficiență din punct de vedere al costurilor.

În trecut, sculele erau transmise de la un furnizor la altul în timpul recondiționării. Oerlikon Balzers oferă acum un serviciu "one-stop-shop" pentru scule cilindrice: un concept de servicii integrate destinat sculelor cilindrice de înaltă performanță, fiind parcurși toți pașii de recondiționare sub un singur acoperiș. Preluarea și primirea sculelor dumneavoastră, reascuțirea și realizarea unei acoperiri noi, ambalarea și livrarea acestora - realizăm toate acestea dintr-o singură sursă, avantajoasă, adaptată nevoilor dumneavoastră.

Rezultatul: scule cilindrice, care nu sunt doar recondiționate și returnate rapid, ci sunt și eficiente din punct de vedere al costurilor și cu o calitate superioară - cu portofoliul de acoperiri al furnizorului la nivel mondial al serviciilor de acoperire și cu performanță nouă. De aceea, Oerlikon Balzers este partenerul ideal pentru recondiționarea sculelor cilindrice.


Soluție rapidă și completă pentru sculele cilindrice.

Beneficiile dumneavoastră oferite de serviciul de recondiționare al centrelor noastre de acoperire: eficiență din punct de vedere al costurilor și calitate înaltă, cu cei mai mici timpi de livrare posibili

Procesul de recondiționare

 


Sunt economisite 50% din costuri. Performanță 100%

Recondiționarea reduce semnificativ costurile totale, comparativ cu utilizarea repetată de scule noi. În plus, timpii scurți de livrare vă permit să micșorați numărul de scule din stoc și astfel să economisiți chiar mai mult.


Recondiționarea este adecvată pentru următoarele tipuri de scule:

  • Burghie și burghie în trepte
  • Freze cu coadă
  • Alezoare
  • Tarozi

Pot fi oferite soluții optimizate suplimentare. Pentru mai multe informații, contactați specialiștii din țara dumneavoastră.

 

Serviciul de recondiționare este oferit de următoarele centre ale Oerlikon Balzers:

America
Argentina Buenos Aires
Canada Guelph
Mexic Querétaro
Asia
China Chengdu
Suzhou
Wuhan City
India Bangalore
Chennai
Gurgaon
Jamshedpur
Pune
Coreea Busan
Pyeongtaek
Filipine Calamba
Tailanda Chonburi
Europa
Austria Stainz
România Piteşti
Turcia Bursa
Contactați-ne