\uf1ad

vSHARE service app Întotdeauna asistență rapidă a unui expert, disponibilă pentru tine – asistență de la distanță utilizând transmisia video în timp real în timp ce lucrezi.

vSHARE service app

Echipamentul tău nu funcționează corespunzător, ai nevoie de ajutor calificat dar nu realizezi cum ai putea explica problema? – Utilizând Oerlikon Balzers vSHARE app, ai la îndemână o soluție simplă și rapidă. După finalizarea procedurii de înregistrare, un expert Oerlikon Balzers este doar la un click distanță. Îi poți explica expertului problema ta prin partajarea camerei instalate pe telefonul mobil sau pe tabletă, utilizând concomitent funcția de marcaj/desen în timp real. Cu ajutorul expertului nostru echipamentul tău va funcționa din nou perfect în cel mai scurt timp. Cu ajutorul vSHARE vei beneficia atât de timp scurt de raspuns cât și de disponibilitatea optimă a echipamentelor de acoperire.

 

Aplicația vSHARE  face legătura între client și un specialist suport tehnic de la Oerlikon Balzers pentru rezolvarea rapidă a problemelor și transferul de cunoștințe în timp real. Aplicația vSHARE utilizează mijloace grafice, video și audio care se află deja instalate pe telefonul mobil sau tabletă.


Avantaje:

  • Proces simplu de înregistrare
  • Utilizare simplă și intuitivă
  • Identificare ușoară a echipamentului prin scanarea codului QR
  • Conectare video și audio cu experții aflați la distanță, inclusiv funcția de marcaj/desen
  • Captură și partajare imagini
  • Istoric apeluri cu capturi de ecran
  • Se utilizează dispozitivele deja existente

Imagine client
Imagine suport tehnic (expert Oerlikon Balzers)
 


Descarcă aplicația vSHARE,  înregistrează-te  și beneficiază de suport tehnic din partea experților Oerlikon Balzers pentru ca echipamentul tău să funcționeze din nou.

 
 

* Utilizarea vSHARE App necesită înregistrare. Pentru a primi detaliile necesare pentru înregistrare, contactează reprezentantul local Oerlikon Balzers sau găsește datele de contact ale celui mai apropiat centru clienți aici.

Contactați-ne