Choose your country / language

vSHARE szervíz alkalmazás

Megbízható támogatás szakértőinktől, amikor csak szüksége van rá, valós idejű kép- és videómegosztással

vSHARE szervíz alkalmazás

Rendszere nem működik megfelelően? Szakértő segítségre van szüksége, de nem tudja hogyan írja le a problémát? – Az Oerlikon Balzers vSHARE alkalmazás használatával a gyors és könnyű megoldás garantált. Egy egyszerű regisztráció után Oerlikon Balzers szakértőjének támogatása csak egy kattintásra van Öntől. Mondja el a problémát az okostelefon vagy a tablet képének megosztásával és használja a valós idejű jelölési és rajzolási funkciókat. Szakértőink segítségével rendszere a lehető legrövidebb időn belül újra megfelelően működhet. A vSHARE használata a gyors reakcióidő és az ennek köszönhetően optimálisan működő bevonatolási rendszer előnyét biztosítja Önnek.

A vSHARE alkalmazás összeköti az ügyfelet az Oerlikon Balzers szakértőinek támogatásával a gyors problémamegoldás és a valós idejű tudásmegosztás érdekében. A vSHARE kihasználja a telefonok és tabletek modern vizuális, grafikai és hangi eszközei által nyújtott lehetőségeket.

Előnyök:

  • Egyszerű regisztrációs folyamat
  • Könnyű és intuitív működés
  • Egyszerű rendszerazonosítás a berendezés QR kódjának beolvasásával
  • Élő hang és video megosztás a távszakértőkel jelölési és rajzolási lehetőségekkel
  • Állókép rögzítés és megosztás
  • Híváslista képernyőképekkel
  • Már meglévő eszközök használata

Ügyfél nézet / Támogatói (Oerlikon Balzers szakértői) nézet

Ügyfél nézet / Támogatói (Oerlikon Balzers szakértői) nézet

Töltse le a vSHARE alkalmazást* és regisztráljon, hogy élvezhesse az Oerlikon Balzers szakértői által nyújtott támogatás előnyeit. Segítségével bevonatolási rendszere gyorsan beüzemelhető és újra működőképes lehet.

Download IOS version

Download Android version

* A vSHARE használata regisztrációhoz kötött. A regisztráció menetéről szóló információkért keresse Oerlikon Balzers kapcsolattartóját, vagy kattintson ide, ha e-mailben szeretné elküldeni kérését a helyszíni ügyfélszolgálatnak.

keyboard_arrow_up