\uf1ad

Nagy teljesítményű, száras kialakítású szerszámok felújítása Teljes felújítás egy kézben

Nagy teljesítményű, száras kialakítású szerszámok felújítása

Vegye igénybe az Oerlikon Balzers elsőrangú bevonatolási szolgáltatását nagy teljesítményű, száras kialakítású szerszámaihoz.


Minőség és költséghatékonyság: az Oerlikon Balzers szerszámfelújítási tevékenysége.

Korábban a felújítandó szerszámoknak több különféle szolgáltató munkafolyamatán kellett átesniük. Napjainkban már az Oerlikon Balzers egységes munkafolyamatú száras kialakítású szerszám felújító szolgáltatást kínál: a forgácsolószerszámok felújításhoz szükséges összes lépést egy munkafolyamati koncepcióba integrálta. A szerszámokért kiszállunk és beszállítjuk, majd elvégezzük az élezést, az újrabevonatolást, a csomagolást és a kiszállítást. A teljes munkafolyamatot igényei szerinti kényelmes egységben vállaljuk.

Az eredmény: a világ vezető bevonatoló vállalataként a száras kialakítású szerszámokat gyorsan felújítjuk és visszaszállítjuk, kiváló költséghatékonyságot és minőséget biztosítunk, valamint az új szerszámnak megfelelő paramétereket. Ennek megfelelően a száras kialakítású szerszámok felújításához az Oerlikon Balzers az ideális partner.


Gyors és teljes körű megoldás száras kialakítású szerszámai számára.

Költséghatékonyság és csúcsminőség a lehető legrövidebb teljesítéssel: bevonatolóüzemeink teljes körű felújítási szolgáltatásával ezeket az előnyöket kínáljuk.

Szerszámfelújítási munkafolyamat

 


50% megtakarítás. 100% teljesítmény

A szerszámfelújítással jelentősen csökkenthető a gyártási összköltség a csak új szerszámok használatához képest. Rövid teljesítési határidőnk mellett további megtakarítás a minimálisra csökkenő szerszámraktározási igény.


Felújítás az alábbi szerszámtípusok esetén alkalmazható:

  • Fúrók és lépcsős fúrók
  • Szármarók
  • Dörzsárak
  • Menetfúrók

További optimalizált megoldásokat is kialakíthatunk. További tájékoztatásért szíveskedjék az adott országbeli szakértőinkhez fordulni.

 

Szesrzámfelújítási szolgáltatást az Oerlikon Balzers alábbi üzemei kínálnak:

Amerikai kontinens
Argentína Buenos Aires
Kanada Guelph
Mexikó Querétaro
Ázsia
Kína Chengdu
Suzhou
Wuhan City
India Bangalore
Chennai
Gurgaon
Jamshedpur
Pune
Korea Busan
Pyeongtaek
Fülöp-szigetek Calamba
Thaiföld Chonburi
Európa
Ausztria Stainz
Románia Piteşti
Törökország Bursa
Kapcsolat