Choose your country / language

BALTONE dekoratív színek

Esztétikus küllem és kopásállóság: a BALTONE™ bevonatú termékek több lehetséges színben elegáns megjelenésűek, és egyúttal kemény, karcálló felületűek.

A BALTONE™ felvihető olyan fémbevonatú műanyagokra, mint ABS, PC, PC/ABS és PC/PBT, valamint például rozsdamentes acél, alumínium, titánötvözet és alumíniumötvözet felületére.

Exkluzív színválasztékunk biztosítja, hogy a kívánt anyagminőség és esztétikus szín egyaránt elérhető legyen. Megrendelőnk közli velünk igényeit, és mi biztosítjuk az optimális megoldást.

BALTONE™ bevonatainkat környezetbarát PVD (Physical Vapour Deposition – fizikai gőzfázisú leválasztás) eljárással visszük fel.

Az eredmény? Hosszan tartó, tetszetős színű bevonatok.

 • Design Line
  The Design Line comprises of a wide range of high-quality, colourful surface coatings which allow you to design your products with greater creativity and flexibility: you can select the effect and colour that’s right for you.

 • Járműipari belterei
  Fémek és fémbevonatos műanyagok elegáns színezésére. Karcolások és abrazív kopás elleni erős védettség. Garantáltan megfelel a legszigorúbb biztonsági követelményeknek is.

 • Karóra
  Szupermodern színek dobozokon és alkatrészeken. Karcolások és abrazív kopás elleni erős védettség. Alkohollal szembeni kiváló kémiai védettség és biokompatibilitás.

 • Tollak és irodai eszközök
  Alkalmas arany-, palládium- és ródiumbevonatok kialakítására. Vonzó színek. Karcolások és abrazív kopás elleni védettség. Vegyi anyagokkal és izzadság okozta korrózióval szembeni kiváló ellenállás és biokompatibilitás.

 • Vízszerelési kellékek
  Fémek és fémbevonatos műanyag cikkek elegáns színezésére. Nem okoz egyenetlenséget a felületi textúrában. Nagy mértékben ellenáll az abrazív kopásnak és a karcolásnak. Vegyi anyagokkal szembeni kiváló védettség.

 • Elektronikai fogyasztási cikkek
  Fémjelegű és fémborítású műanyag cikkek színezésére: elegáns megjelenés, valamint karcolás és abrazív kopás elleni védelem.

 • Eyewear
  Decorative coatings in a polished or brushed finish.

 • További alkalmazások
  Szemüvegkeretek, ékszerek és sportszerek polírozott vagy szálcsiszolt felülettel.

Visszajelzése vagy kérdése van? Lépjen kapcsolatba velünk!

keyboard_arrow_up