Choose your country / language

A BALIQ® MICRO TISINOS biztosítja a hatékony keménymegmunkáláshoz szükséges erősséget akár HRC 70 keménységig.

Long tool lifetimes, even under the harshest conditions
TiSiN-based coating using Oerlikon Balzers S3p™ technology.

A AlTiN/TiSiN-alapú BALIQ® MICRO TISINOS bevonatok kiegészítik az AlCrN-alapú BALIQ® MICRO ALCRONOS termékeket, lehetővé téve a HRC 50 és 70 közti keménységű edzett acélok mikromegmunkálását. A rendkívüli alkalmazási hőmérséklet esetén is kivételes kopásállóság még a legfinomabb felületi struktúrák megmunkálását is megbízhatóan lehetővé teszi. A kiemelkedően jó felületminőség és problémamentes forgácseltávolítás kiváló alkatrészminőséget eredményez és mechanikai utókezeléseket szükségtelenné teszi, például a köszörülést és költséges polírozást.

Előnyei: még a legnagyobb igénybevétel mellett is hosszú szerszámélettartam, valamint nagy munkafolyamati megbízhatóság és számottevő költség- és időmegtakarítás.

  • Nagy folyamatbiztonság
  • Rendkívül finom felületi struktúrákhoz alkalmazható
  • Elhagyhatók az utólagos mechanikai műveletek
  • Hosszú szerszámélettartam
BALIQ MICRO TISINOS
Bevonat anyaga AlTiSiN-based
Bevonatolási technológia S3p
Bevonat színe bronze
Bevonat keménység HIT [GPa]* 38 +/-5
Max. üzemi hőm. [°C]**** 1000
Eljárás hőmérséklete < 500
Általános megjegyzés A megadott adatokat kérjük iránymutatóként kezelni, azok az adott alkalmazástól és felhasználási körülményektől valamint a vizsgálati feltételektől is függnek.
*Bevonat keménység HIT [GPa] A mérések ISO 14577 szerinti nanobemetszéssel történtek. Multilayer szerkezetű bevonatok esetén az egyes rétegek keménysége eltérő.
****Max. üzemi hőm. [°C] Ezek nem gyakorlati körülmények között mért, közelítő értékek. A termodinamikai törvényeknek megfelelően az értékek függenek az alkalmazásban tapasztalható nyomástól.

Visszajelzése vagy kérdése van? Lépjen kapcsolatba velünk!

keyboard_arrow_up