Choose your country / language

A BALIQ® MICRO ALCRONOS újrafogalmazza a mikromegmunkálási normákat akár 50 HRC keménységig

BALIQ MICRO ALCRONOS Micro tools
BALIQ MICRO ALCRONOS Ring

A mikroszerszámoknak a problémamentes forgácseltávolítás és az élrátétképződés csökkentése érdekében minden esetben tökéletesen sima felülettel kell rendelkezniük.

A kifejezetten fúró és maró mikroszerszámokra kifejlesztett BALIQ® MICRO ALCRONOS garantálja a lehető legnagyobb simaságot és hibátlanságot, egyúttal kiváló bevonattapadást biztosítva. AlCrN-alapú bevonatként a BALIQ® MICRO ALCRONOS emellett nagy hőterhelésnél is kiváló kopásállóságú, és úgyszólván nem hajlamos feltapadásra, még rozsdamentes acél és más problémás megmunkálhatóságú anyag esetén sem. A BALIQ® bevonat különleges tulajdonságai szükségtelenné teszik a mechanikai utókezelést.

  • Nagy megbízhatóságú és hatékonyságú mikromegmunkálási folyamat
  • Nem szükséges utókezelés
  • Precíz, nagy teljesítményű bevonat
  • A létfontosságú és költséges alkatrészek megbízhatóan gyárthatók
BALIQ MICRO ALCRONOS
Bevonat anyaga AlCrN-based
Bevonatolási technológia S3p
Bevonat színe bright grey
Bevonat keménység HIT [GPa]* 37 +/-3
Max. üzemi hőm. [°C]**** 1100
Eljárás hőmérséklete < 500
Általános megjegyzés A megadott adatokat kérjük iránymutatóként kezelni, azok az adott alkalmazástól és felhasználási körülményektől valamint a vizsgálati feltételektől is függnek.
*Bevonat keménység HIT [GPa] A mérések ISO 14577 szerinti nanobemetszéssel történtek. Multilayer szerkezetű bevonatok esetén az egyes rétegek keménysége eltérő.
****Max. üzemi hőm. [°C] Ezek nem gyakorlati körülmények között mért, közelítő értékek. A termodinamikai törvényeknek megfelelően az értékek függenek az alkalmazásban tapasztalható nyomástól.

Visszajelzése vagy kérdése van? Lépjen kapcsolatba velünk!

keyboard_arrow_up