Choose your country / language

A feltapadásra kevésbé hajlamos és nagy hőmérsékleten is jó kopásállóságú AlTiN-alapú BALIQ® ALTINOS ideális bevonat váltólapkákhoz és nehéz műveletekhez.

BALIQ ALTINOS is an ideal coating for indexable inserts and challenging operations
BALIQ ALTINOS is an ideal coating for indexable inserts and challenging operations
BALIQ ALTINOS is an ideal coating for indexable inserts and challenging operations
BALIQ ring

Az AlTiN-alapú BALIQ® ALTINOS bevonat kevésbé hajlamos a feltapadásra és magas üzemi hőmérsékleten is igen nagy kopásállóságú. Az eredmény: A szerszám igen nagy hőstabilitású, hosszú élettartamú, így kevesebb cserét igényel. A kiemelkedő felület- és forgácsolóél-minőség jelentősen fokozza a teljesítőképességet, különösen a legvékonyabb forgácsvastagságnál.

Az elsőrangú AlTiN bevonat nagy hőstabilitása és kopásállósága különösen a nehezen forgácsolható anyagok esetén előnyös. A felhasználásából eredő teljesítménynövekedés költségcsökkenéshez és időmegtakarításhoz vezet.

A

BALIQ® ALTINOS tökéletesen alkalmas váltólapkákkal végzett, valamint nehéz marási és fúrási műveletekhez.

  • A kritikus és drága munkadarabok megbízhatóan megmunkálhatók
  • Kiemelkedő teljesítmény még a nehezen forgácsolható anyagoknál is
  • Új gyártási opciók
BALIQ ALTINOS
Bevonat anyaga AlTiN-based
Bevonatolási technológia S3p
Bevonat színe anthracite
Bevonat keménység HIT [GPa]* 36 +/-3
Max. üzemi hőm. [°C]**** 1000
Eljárás hőmérséklete < 500
Általános megjegyzés A megadott adatokat kérjük iránymutatóként kezelni, azok az adott alkalmazástól és felhasználási körülményektől valamint a vizsgálati feltételektől is függnek.
*Bevonat keménység HIT [GPa] A mérések ISO 14577 szerinti nanobemetszéssel történtek. Multilayer szerkezetű bevonatok esetén az egyes rétegek keménysége eltérő.
****Max. üzemi hőm. [°C] Ezek nem gyakorlati körülmények között mért, közelítő értékek. A termodinamikai törvényeknek megfelelően az értékek függenek az alkalmazásban tapasztalható nyomástól.

Visszajelzése vagy kérdése van? Lépjen kapcsolatba velünk!

keyboard_arrow_up