Choose your country / language

A csapok és pneumatikus szelepek kerámia tömítőtárcsáinak, a kerámiatengelyeknek és szivattyúcsapágyaknak, valamint a hasonló alkatrészeknek hosszú időn keresztül kell ellenállniuk rendkívüli tribológiai feltételeknek. Az ilyen eszközök tartósan megbízható működéséhez elengedhetetlen, hogy alkatrészeit védjük a nagy erőhatások és magas hőmérséklet okozta kopás ellen. A BALINIT® MILUBIA TaC-strukturált hidrogénmentes, kemény szénbevonat még száraz üzemnél is eleget tesz ezeknek a követelményeknek, amikor más bevonatok már elérik teljesítőképességük határát.

BALINIT MILUBIA coated
BALINIT MILUBIA coating for rotary pumps
BALINIT MILUBIA

A csapok és pneumatikus szelepek kerámia tömítőtárcsáinak, a kerámiatengelyeknek és szivattyúcsapágyaknak, valamint a hasonló alkatrészeknek hosszú időn keresztül kell ellenállniuk rendkívüli üzemi erőhatásoknak. Az ilyen eszközök tartósan megbízható működéséhez elengedhetetlen, hogy alkatrészeit védjük a nagy erőhatások és magas hőmérséklet okozta kopás ellen. A BALINIT® MILUBIA TaC-strukturált hidrogénmentes, kemény szénbevonat még száraz üzemnél is eleget tesz ezeknek a követelményeknek, amikor más bevonatok már elérik teljesítőképességük határát.

A BALINIT® MILUBIA rendkívüli keménységű és alacsony súrlódási együtthatójú. Az alacsony (<100 °C) bevonatolási hőmérsékletnek köszönhetően olyan nem hőálló anyagú alkatrészek is kezelhetők, mint alacsony hőmérsékleten kezelt acél, alumíniumötvözet vagy akár műanyag.

 • pdf (1.07 MB)

  BALINIT MILUBIA - Hydrogen free amorphous carbon coatings

 • pdf (881.89 KB)

  BALINIT MILUBIA for ceramic sealing discs

  BALINIT MILUBIA for ceramic sealing discs
 • pdf (881.89 KB)

  Flowing smoothly

  BALINIT® MILUBIA increases the performance and reliability of ceramic sealing discs for high quality sanitary fittings.

  Flowing smoothly

Visszajelzése vagy kérdése van? Lépjen kapcsolatba velünk!

keyboard_arrow_up