Choose your country / language

Automotive Parts
Piston Pins
Turbo Charger
BALIFOR M
BALIFOR M

Amikor akár 800 °C hőmérsékletű, nagy terhelés alatti tribológiai érintkezéseknek kell stabil feltételeket biztosítani, akkor mindkét súrlódó felület legjobb védelmét az Oerlikon Balzers BALIFOR™ M terméke képes garantálni.

A BALIFOR™ M egyik legfőbb előnye, hogy kiválóan kompatibilis a kenőanyagokkal és az adalékokkal. Ezzel olyan esetekben kínál megoldást, amikor szénalapú bevonatok esetében hőbomlás, illetőleg az agresszív kenőanyagokkal való inkompatibilitás jelentkezne.

BALIFOR M
Bevonat anyaga MoN
Bevonatolási technológia Sputter / Arc
Bevonat színe Ezüst
Bevonat keménység HIT [GPa]* Alkalmazástó függően 15–35
Max. üzemi hőm. [°C]**** 800
Tipikus bevonat vastagság [µm] 2–4
Általános megjegyzés A megadott adatokat kérjük iránymutatóként kezelni, azok az adott alkalmazástól és felhasználási körülményektől valamint a vizsgálati feltételektől is függnek.
*Bevonat keménység HIT [GPa] A mérések ISO 14577 szerinti nanobemetszéssel történtek. Multilayer szerkezetű bevonatok esetén az egyes rétegek keménysége eltérő.
****Max. üzemi hőm. [°C] Ezek nem gyakorlati körülmények között mért, közelítő értékek. A termodinamikai törvényeknek megfelelően az értékek függenek az alkalmazásban tapasztalható nyomástól.

Visszajelzése vagy kérdése van? Lépjen kapcsolatba velünk!

keyboard_arrow_up