Choose your country / language

BALDIA COMPACT DC
BALDIA COMPACT DC
BALDIA COMPACT DC
Image source/Bildquelle: ZECHA Hartmetall-Werkzeugfabrikation GmbH

Image source/Bildquelle: ZECHA Hartmetall-Werkzeugfabrikation GmbH

BALDIA COMPACT DC

Az olyan speciális alkalmazások esetében, amikor minden mikron számít a sajtolt és szinterelt például grafit, keményfém vagy kerámia porok megmunkálásakor, a BALDIA® COMPACT DC a legjobb választás.

A BALDIA® COMPACT DC a legszűkebb tűréseket teszi lehetővé a szerszám átmérőjében és a bevonatvastagságban, mely következetesen magas szerszámteljesítményt eredményez szűk furatok esetében, amellyel jelentősen nagy megmunkálási pontosság érhető el a befejező műveletek (finishelés) során is.

A BALDIA® COMPACT DC bevonat alkalmazásával Ön is élvezheti a továbbfejlesztett minőségellenőrzés és speciális felületelőkészítés előnyeit.

BALDIA COMPACT DC
Bevonat anyaga Szénalapú (sp3)
Bevonatolási technológia CVD
Bevonat színe szürke
Bevonat keménység HIT [GPa]* 80 - 100
Max. üzemi hőm. [°C]**** 600
Eljárás hőmérséklete < 900
Tipikus bevonat vastagság [µm] 4 - 15
Általános megjegyzés A megadott adatokat kérjük iránymutatóként kezelni, azok az adott alkalmazástól és felhasználási körülményektől valamint a vizsgálati feltételektől is függnek.
*Bevonat keménység HIT [GPa] A mérések ISO 14577 szerinti nanobemetszéssel történtek. Multilayer szerkezetű bevonatok esetén az egyes rétegek keménysége eltérő.
****Max. üzemi hőm. [°C] Ezek nem gyakorlati körülmények között mért, közelítő értékek. A termodinamikai törvényeknek megfelelően az értékek függenek az alkalmazásban tapasztalható nyomástól.

Visszajelzése vagy kérdése van? Lépjen kapcsolatba velünk!

keyboard_arrow_up