\uf1ad

Krómozott hatás ePD™ bevonattal

Krómozott hatás ePD™ bevonattal

A műanyag alkatrészek fémhatású fényezése az autóipar tervezés egyik legvonzóbb esztétikai eleme.

Tekintse meg az ePD™ különleges világát

www.oerlikon.com/balzers/epd

Az ePD™ márkanév alatt az Oerlikon Balzers olyan integrált szolgáltatást, berendezést és megoldást hozott létre, amely a műanyag alkatrészekek fémgőzölését szolgálja.

Az ePD™ a beágyazott (embedded) PVD rövidítése, és egy környezetbarát és jövőálló bevonatolóeljárást takar. Ha műanyag alkatrészeken csúcsminőségű fémfelületekre van szükség, a környezetbarát ePD™ válthatja ki az elavult fémgőzölési műszaki megoldásokat. A mi munkafolyamatunk nem használ fel olyan ártalmas összetevőket, mint a króm III és króm VI, és nem alkalmaz más nehézfémeket sem. Ez a technológia különösen a környezetre gyakorolt semleges hatásáról, valamint az autóipar, a bútoripar és a vízszerelési ipar számára kínált számos lehetőségről közismert.

Az ePD műanyag-fémgőzöléses eljárás alkalmazási területei

A fémes és krómozott hatású műanyag cikkek egyre nagyobb számban, több millió gépjárműben jelennek meg fontos vizuális elemként.

Az ePD műanyag-fémgőzölési technológia autóipari beltéri alkatrészek számára
Az ePDTM ideális megoldás nemcsak a járművek belterében, de krómozott hatású külső elemeiben isAutóipari beltéri krómozott hatású műanyag alkatrészek
 

ePDTM és INUBIA I

Kapcsolat