\uf1ad

BALIQ CRONOSVédelem az agresszív anyagokkal szemben az extra tömörségnek köszönhetően

×
BALIQ CRONOS - lower part of the charging cradle for a mobile phone

A következetesen magas minőség eléréséhez a műanyagfröccsöntésben az alkalmazott technológiák szempontjából sokféle döntési helyzet adódik: a geometria és az anyag megválasztása a legfontosabb. A bevonatok alkalmazásával a karcállóság akár 4-szeres is lehet. Mindemellett a formaleválasztás jelentősen könnyebb lesz és elkerülhető a formára való anyagfeltapadás is.

Ennek eredményeképpen a formák sokkal tovább használthatóak tisztítás és polírozás nélkül. A kevesebb mellékidő ellenére a fröccsöntött termékek minősége jobb lesz a BALIQ®  CRONOS simaságának köszöhetően.

 • Előnyök

  Előnyök

  Nagy tömörségű bevonat

   

  Nagyon jó korrózióállóság még agresszív anyagok esetében is

  Nagy keménység

   

  Akár 4x nagyobb karcállóság

  Forradalmian sima bevonat az S3p technológiának köszönhetően

   

  Nincs szükség utópolírozásra

 • Műszaki adatok

  Műszaki adatok

  BALIQ CRONOS
  Bevonat anyaga CrN S3p
  Bevonat színe ezüstszürke
  Mikrokeménység HIT (GPa)* 21 +/- 3
  Súrlódási együttható acéllal (szárazon)** 0.5
  Max. üzemi hőm. [°C]**** 700
  Tipikus bevonat vastagság [µm] 2 - 4
  Általános megjegyzés A megadott adatokat kérjük iránymutatóként kezelni, azok az adott alkalmazástól és felhasználási körülményektől valamint a vizsgálati feltételektől is függnek.
  *Mikrokeménység HIT (GPa) A mérések ISO 14577 szerinti nanobemetszéssel történtek. Multilayer szerkezetű bevonatok esetén az egyes rétegek keménysége eltérő.
  **Súrlódási együttható acéllal (szárazon) A keménység megállapítása ball-on-disc (gömbsüveg csiszolattal) vizsgálattal, száraz körülmények között, ASTM G99 szerinti acélgolyóval történt. Felfutás alatt a megadottnál nagyobb értékek fordulhatnak elő.
  ****Max. üzemi hőm. [°C] Ezek nem gyakorlati körülmények között mért, közelítő értékek. A termodinamikai törvényeknek megfelelően az értékek függenek az alkalmazásban tapasztalható nyomástól.
 • Teljesítmény
 • További tudnivalók
  Oerlikon Balzers – S3p

  Az S3p további ismertetése

Kapcsolat