Choose your country / language

BALTONE dekoratív színek

Esztétikus küllem és kopásállóság: a BALTONE™ bevonatú termékek több lehetséges színben elegáns megjelenésűek, és egyúttal kemény, karcálló felületűek.

A BALTONE™ felvihető olyan fémbevonatú műanyagokra, mint ABS, PC, PC/ABS és PC/PBT, valamint például rozsdamentes acél, alumínium, titánötvözet és alumíniumötvözet felületére.

Exkluzív színválasztékunk biztosítja, hogy a kívánt anyagminőség és esztétikus szín egyaránt elérhető legyen. Megrendelőnk közli velünk igényeit, és mi biztosítjuk az optimális megoldást.

BALTONE™ bevonatainkat környezetbarát PVD (Physical Vapour Deposition – fizikai gőzfázisú leválasztás) eljárással visszük fel.

Az eredmény? Hosszan tartó, tetszetős színű bevonatok.

Kapcsolódó hivatkozások:
  • ePD
  • PVD
  • BALINIT®: Világszerte ismert, ragyogó színű bevonatok.
    Rendkívüli keménységével, kopásállóságával és karcállóságával az Oerlikon Balzers BALINIT® bevonata minden igényt kielégít. Emellett nagy színválasztékának köszönhetően ideális dekorációs felasználásra.
  • BALIQ™: Innovatív, nagy színválasztékú bevonatcsalád.
    A BALIQ olyan forradalmian új bevonati tulajdonságokkal rendelkezik, mint a rendkívüli simaság, a kiváló keménység és a nagy színválaszték. Egyszerűbben fogalmazva: elegáns megjelenés és kopásvédelem egyetlen bevonatban!

Visszajelzése vagy kérdése van? Lépjen kapcsolatba velünk!

keyboard_arrow_up