Choose your country / language

A bevonat fokozza a teherviselő képességet, biztosítja a szükséges felületi keménységet, valamint jelentősen fokozza a felvitt tribológiai szénbevonat ellenálló képességét, továbbá kiválóan alkalmas olyan lágyabb hordozókhoz is, mint a rozsdamentes acél és a titán.

A maximális rugalmasságot biztosító, ideális bevonat nagymértékben függ az alkalmazott hordozóanyagtól is. A rozsdamentes acélhoz, titánhoz és hasonló lágyabb, illetve folyamatos behatásoknak kitett hordozókhoz kifejlesztett BALIQ® CARBOS STAR a rendkívüli terhelések elviselésére egy további króm-nitrid-alapú réteget is tartalmaz.

Ez a módosított bevonat fokozza a teherviselő képességet, biztosítja a szükséges felületi keménységet, valamint jelentősen fokozza a felvitt tribológiai szénbevonat ellenálló képességét. A BALIQ® CARBOS STAR kiemelkedő tribológiai paramétereket kínál, ezért ideális a rendkívül nagy terhelésnek kitett alkatrészekhez.

A nagy súrlódás és kopás a legnagyobb kihívást jelenti például a versenyautók motorjában. Amikor az autóversenyzők a maximális teljesítményre törekszenek, akkor az olyan kritikus alkatrészeknek, mint a dugattyúcsapszeg, vezérműtengely és szelephimba a rendkívüli terhelés miatt maximális teljesítményt kell nyújtaniuk.

  • További kemény és ellenálló króm-nitrid (CrN) alaprétege biztosítja a szükséges felületi keménységet és fokozza a felvitt tribológiai szénbevonat rugalmasságát.
  • A
  • BALIQ® CARBOS STAR a nagy keménység, az alacsony kopási és súrlódási együttható, valamint a kis érdesség kivételes kombinációját biztosítja
  • A hagyományos DLC-hez képest számottevően jobb paraméterek nehéz tribológiai alkalmazásokhoz
  • Alacsony műveleti hőmérséklete többféle hordozóanyagot tesz lehetővé.
  • Kiválóan alkalmas olyan lágyabb hordozókhoz is, mint a rozsdamentes acél és a titán

Visszajelzése vagy kérdése van? Lépjen kapcsolatba velünk!

keyboard_arrow_up