Choose your country / language

A BALINIT® MAYURA ragyogó színeivel megragadja a tekintetet, és megmutatja valódi értékét a színesfémek és polimerek nagy igénybevételű megmunkálásában és alakításában. A szénalapú bevonat keményebb és simább, mint a korábbi bevonatok, ami minimálisra csökkenti a feltapadást, és rendkívül vékony, ami megtartja az éles forgácsolóéleket. A szerszámgyártók és a végfelhasználók egyaránt profitálnak a megnövekedett éltartamból, a maximális pontosságból és a nagyobb termelékenységből a gyártási folyamatok során. A BALINIT® MAYURA magasabb szintre emeli a színesfémek feldolgozását.

BALINIT MAYURA
Bevonat anyaga ta-C
Bevonatolási technológia Arc
Bevonat színe Szivárvány / szivárvány fekete *****
Bevonat keménység HIT [GPa]* > 65
Súrlódási együttható acéllal (szárazon)** < 0.10
Max. üzemi hőm. [°C]**** > 500
Eljárás hőmérséklete < 150
Tipikus bevonat vastagság [µm] 0.3, 0.8, 1.5
Általános megjegyzés A megadott adatokat kérjük iránymutatóként kezelni, azok az adott alkalmazástól és felhasználási körülményektől valamint a vizsgálati feltételektől is függnek.
*Bevonat keménység HIT [GPa] A mérések ISO 14577 szerinti nanobemetszéssel történtek. Multilayer szerkezetű bevonatok esetén az egyes rétegek keménysége eltérő. A keménység az adott alkalmazástól függően módosítható.
**Súrlódási együttható acéllal (szárazon) A keménység megállapítása ball-on-disc (gömbsüveg csiszolattal) vizsgálattal, száraz körülmények között, ASTM G99 szerinti acélgolyóval történt. Felfutás alatt a megadottnál nagyobb értékek fordulhatnak elő.
****Max. üzemi hőm. [°C] Ezek nem gyakorlati körülmények között mért, közelítő értékek. A termodinamikai törvényeknek megfelelően az értékek függenek az alkalmazásban tapasztalható nyomástól.

***** A színeltérések a szerszám méretétől, alkalmazásától és geometriájától függenek.

Visszajelzése vagy kérdése van? Lépjen kapcsolatba velünk!

keyboard_arrow_up