Choose your country / language

Kis súrlódási veszteség és nagy kopásállóság a motorok, szivattyúk, vízszerelési anyagok és sok egyéb alkalmazás teljesítményének fokozása érdekében.

BALINIT DLC coated
Piston
Wrist Pin

A gyémántszerű szénbevonatok (DLC) tökéletesen megfelelnek a legszélsőségesebb koptató igénybevételeknek, és akár kenés nélkül is nagy siklási sebességet tesznek lehetővé. Emellett minimálisra csökkentik a súrlódási veszteséget, így ideálisak olyan motoralkatrészek számára, mint üzemanyag-befecskendezők, vezérmű-alkatrészek és dugattyúk. A szelepektől és kompresszoroktól a csapágyakig és görgőkig, valamint a textilipari gépektől az orvosi eszközökig sok egyéb alkalmazás használja ki a DLC bevonatok kiemelkedő siklási tulajdonságait.

A BALINIT® DLC bevonat kiváló védelmet biztosít korrózió, tribooxidáció és adhéziós kopás ellen olyan felületi nyomás mellett, amely egyébként rövid idő alatt berágódást vagy hideg felhegesedést okozna.

  • Rendkívüli keménység
  • Kis súrlódási veszteség
  • Ideális nagy sebességeknél
  • Kiváló abrazív kopásállóság
  • Nagyobb siklási sebesség, mint BALINIT C esetén

Napjainkban a BALINIT® DLC iránti igényt a nagy terhelésű vagy siklási sebességű alkatrészek esetében biztosított kiváló súrlódáscsökkentő képesség és nagy kopásállóság indokolja.

Alkatrész alkalmazások

Visszajelzése vagy kérdése van? Lépjen kapcsolatba velünk!

keyboard_arrow_up