Choose your country / language

Sokoldalú bevonat problémás anyagok marása, esztergálása és fúrása esetén

BALINIT LATUMA
BALINIT LATUMA
BALINIT LATUMA
BALINIT LATUMA
BALINIT LATUMA
BALINIT LATUMA

A szerszámgyártók, az általános gépipar, a repülőipar és a szerszámélezők még nagyobb sokoldalúságot és teljesítményt igényelhetnek. Ilyen jelentős előnyöket kínál a BALINIT® LATUMA, amely a BALINIT®, a FUTURA NANO és az X.CEED bevonat továbbfejlesztésével készült. A problémás anyagok megmunkálásában tapasztalható további termelékenységnövekedésén túl a problémás helyzetet jelentő munkafolyamatok elvégzésének megbízhatósága is fokozódott. Váltüólapkák és száras szerszámok esetében ez a bevonatolási megoldás a fémfeldolgozási tevékenység új sikerességi szintjét jelenti a BALINIT® LATUMA alkalmazásával.

  • Problémás feltételek esetén
  • Nagy mértékben ellenáll a kráteres kopásnak és az oxidációnak.
  • Ideális hűtéssel végzett és száraz megmunkáláshoz
BALINIT LATUMA
Bevonat anyaga AlTiN-alapú
Bevonatolási technológia Arc
Bevonat színe szürke
Bevonat keménység HIT [GPa]* 35 ±3
Max. üzemi hőm. [°C]**** 1000
Eljárás hőmérséklete < 500
Általános megjegyzés A megadott adatokat kérjük iránymutatóként kezelni, azok az adott alkalmazástól és felhasználási körülményektől valamint a vizsgálati feltételektől is függnek.
*Bevonat keménység HIT [GPa] A mérések ISO 14577 szerinti nanobemetszéssel történtek. Multilayer szerkezetű bevonatok esetén az egyes rétegek keménysége eltérő. A keménység az adott alkalmazástól függően módosítható.
****Max. üzemi hőm. [°C] Ezek nem gyakorlati körülmények között mért, közelítő értékek. A termodinamikai törvényeknek megfelelően az értékek függenek az alkalmazásban tapasztalható nyomástól.

Visszajelzése vagy kérdése van? Lépjen kapcsolatba velünk!

keyboard_arrow_up