Choose your country / language

Tökéletes bevonatkombináció titán és egyéb problémás agyagok megmunkálásához

ALNOVA enables more reliable milling of the most demanding materials
BALINIT ALNOVA

Az energiatermelési iparág megmunkálási műveletei egyre nagyobb kihívást jelentenek. Az alapanyagoknak például egyre nagyobb hőmérsékletnek kell ellenállniuk. Ennek megfelelően az ilyen célú megmunkáló szerszámok az adott igénybevételnek eleget tevő kopásállósági bevonatot igényelnek. Ideális megoldás a BALINIT® ALNOVA, hiszen fokozza a melegkeménységet, nagy oxidációállóságú és nagyon sima felületet biztosít.

  • Optimális bevonattapadás
  • Nagy hősokkstabilitás
  • Optimális a nagy igénybevételű forgácsolóélekhez
BALINIT ALNOVA
Bevonat anyaga AlCrN-alapú
Bevonatolási technológia Arc
Bevonat színe világosszürke
Bevonat keménység HIT [GPa]* 38 ±3
Max. üzemi hőm. [°C]**** 1100
Eljárás hőmérséklete < 500
Általános megjegyzés A megadott adatokat kérjük iránymutatóként kezelni, azok az adott alkalmazástól és felhasználási körülményektől valamint a vizsgálati feltételektől is függnek.
*Bevonat keménység HIT [GPa] A mérések ISO 14577 szerinti nanobemetszéssel történtek. Multilayer szerkezetű bevonatok esetén az egyes rétegek keménysége eltérő. A keménység az adott alkalmazástól függően módosítható.
****Max. üzemi hőm. [°C] Ezek nem gyakorlati körülmények között mért, közelítő értékek. A termodinamikai törvényeknek megfelelően az értékek függenek az alkalmazásban tapasztalható nyomástól.

Visszajelzése vagy kérdése van? Lépjen kapcsolatba velünk!

keyboard_arrow_up