Choose your country / language

Tuotantoprosessi

Oerlikon Balzersin tuotantoprosessi takaa sinulle korkealuokkaisen laadun maailmanlaajuisesti.

Laatu - Sinun etusi

Kaikissa keskuksissamme käytetään samoja laitteita ja menettelytapoja työkaluja ja komponentteja pinnoitettaessa.

Tuotantoprosessimme on suunniteltu komponenttejasi tai työkalujasi varten. Tarvittavat tuotantoprosessit määritellään aina asiakkaan tarpeiden mukaan aina vastaanottotarkastuksesta lähetykseen asti.

Nämä automatisoidut ja standardisoidut tuotantoprosessit takaavat tasaisen ja korkean laadun sekä identtisyyden maailmanlaajuisesti.

 • Vastaanottotarkastus

  Pinnoitettavien osien määrä, materiaali ja pinnan kunto tarkistetaan. Tuotantosarja suunnitellaan tarkasti asiakkaan tilauksen mukaisesti.

 • Puhdistus

  Pintojen täytyy olla puhtaat, jotta pinnoitus tarttuu. Tämän vuoksi Oerlikon Balzersissa panostetaan pinnan valmisteluun PVD:tä varten monivaiheisen ultraäänipuhdistuslinjan avulla, jossa käytetään vesipitoisia alkalisia kylpyjä ilman ympäristölle vahingollisia lisäaineita.

 • Pinnoituksen poisto

  Uudelleenpinnoituksen yhteydessä vanhan pinnoitteen poisto on mahdollista. Oerlikon Balzers on kehittänyt erityisen tavan poistaa erilaiset PVD-pinnoitteet ilman, että sillä olisi negatiivisia haittavaikutuksia osaan.

 • Esikäsittely

  Jos ylimääräinen lisäkäsittely on tarpeen, käytämme asianmukaisia tekniikoita tapauskohtaisesti (esimerkiksi kaasunpoisto tyhjiöuunissa, mikropuhallus hauraiden pintakerrosten poistamiseksi,  leikkaustyökalujen särmien käsittely).

 • Lähetys

  Osat kiinnitetään ennen pinnoitusta vaihtokelpoisiin substraattipitimiin ja asetetaan sitten pinnoitusjärjestelmään. Substraattipitimet lastataan automaattisesti suuria valmistuseriä varten. Uudelleentuotannon tarkkuus varmistetaan järjestelemällä osat tarkasti.

 • Pinnoitus

  Oerlikon Balzers tarjoaa tehokkaat työkalut ja komponentit, jotka täyttävät nykyaikaisen valmistuksen kasvavat vaatimukset. Käytettävissä on laaja valikoima eri pinnoitustekniikoita lähes rajattomaan määrään sovelluksia. Asiantuntijamme tekevät läheistä yhteistyötä asiakkaidemme kanssa ympäri maailmaa ja kehittävät uusia sovelluksia. Räätälöityjä pinnoitusratkaisujakin on saatavilla pyydettäessä.

 • Jälkikäsittely

  Työkalut voidaan viimeistellä käyttämällä useita eri menetelmiä (esim. kiillotus, mikropuhallus, harjaus, drag finishing). Vuosien varrella Oerlikon Balzers on hankkinut laajan kokemuksen, jota hyödyntämällä voimme tarjota tarpeisiisi parhaat mahdolliset menetelmät.

 • Laadunvarmistus

  Pinnoituksen onnistuminen on suoraan verrannollinen työkalun kuntoon ja laatuun. Visuaalisilla ja mekaanisilla mittauksilla määritellään oikea pinnoitusprosessi. Tekniikkamme on käytössä lukuisilla teollisuusaloilla, joten voimme aina kääntyä asiantuntijoiden puoleen asianmukaisen tarkistusmenetelmän määrittämiseksi.

 • Pakkaus / toimitus

  Pinnoitetut osat palautetaan tavallisesti pakkauksissaan toimituspaikkaan. Jos osat toimitetaan sopivissa puhdistuskoreissa, tästä saadaan huomattavia säästöjä.

Palautetta tai kysymyksiä? Ota meihin yhteyttä!

keyboard_arrow_up