\uf1ad

Tuotantoprosessi Työkalusi ja komponenttisi ovat meillä hyvissä käsissä

Tuotantoprosessi

Oerlikon Balzersin tuotantoprosessi takaa sinulle korkealuokkaisen ja toistettavan laadun maailmanlaajuisesti.

Laatu - Sinun etusi

Kaikissa keskuksissamme käytetään samoja laitteita ja menettelytapoja työkaluja ja komponentteja pinnoitettaessa.

Tuotantoprosessimme on suunniteltu komponenttejasi tai työkalujasi varten. Tarvittavat tuotantoprosessit määritellään aina asiakkaan tarpeiden mukaan, aina vastaanottotarkastuksesta

lähetykseen.

Nämä automatisoidut ja standardisoidut tuotantoprosessit takaavat tasaisen ja korkean laadun sekä toistettavuuden maailmanlaajuisesti.

Tarkastus vastaanoton yhteydessä

Pinnoitettavien osien määrä, materiaali ja pinnan kunto tarkistetaan. Tuotantosarja määritetään asiakkaan tarkan määrittelyn mukaisesti.

Puhdistus

Pintojen täytyy olla puhtaat, jotta pinnoitus tarttuu niihin. Tämän vuoksi Oerlikon Balzers panostaa suuresti pinnan valmisteluun PVD:tä varten monivaiheisen ultraäänipuhdistuslinjan avulla, jossa käytetään vesipitoisia alkalisia kylpyjä, ilman ympäristölle vahingollisia lisäaineita.

Pinnoituksen poisto

Uudelleenpinnoituksen yhteydessä, vanhat pinnoitteen poisto on mahdollista. Oerlikon Balzers on kehittänyt erityiset menettelytavat poistaa erilaiset PVD-pinnoitteet ilman, että tämä vaikuttaa kielteisesti alustaan.

Esikäsittely

Jos ylimääräinen lisäkäsittely on tarpeen, Oerlikon Balzers käyttää asianmukaisia tekniikoita jokaisessa tapauksessa (esimerkiksi kaasunpoistoa tyhjiöuunissa materiaalijäämien poistamiseen kapeista porausrei'istä, mikropuhallusta huokoisten pintakerrosten poistamiseksi, reunien käsittelyä leikkaustyökaluja varten).

Lastaus

lastattu keskenään vaihdettaviin substraattipidikkeisiinOsat lastataan ennen pinnoitusta keskenään vaihtokelpoisiin substraattipitimiin ja asetetaan sitten pinnoitusjärjestelmään. Substraattipitimet lastataan automaattisesti suuria valmistuseriä varten. Uudelleentuotannon tarkkuus varmistetaan järjestelemällä osat selvärajaisesti.

Pinnoitus

Oerlikon Balzersin pinnoitteetOerlikon Balzers tarjoaa tehokkaat työkalut ja komponentit, jotka ovat aina valmiina täyttämään nykyaikaisen valmistuksen kasvavat vaatimukset. Käytettävissä on laaja valikoima pinnoitustekniikoita, lähes rajattomaan määrään sovelluksia. Asiantuntijamme tekevät läheistä yhteistyötä asiakkaidemme kanssa kaikkialla maailmassa ja kehittävät uusia sovelluksia. Räätälöityjä pinnoitusratkaisuja on saatavilla pyydettäessä.

Jälkikäsittely

Työkalut voidaan viimeistellään useita menetelmien hyväksikäyttäen (esim. kiillotus, mikropuhallus, harjaus, drag finishing). Vuosien varrella Oerlikon Balzers on hankkinut laajan kokemuksen, jota hyödyntäen tarjoamme parhaat mahdolliset laitteet ja tarkaisut täyttämään kaikki tarpeesi.

Laadunvarmistus

Lähetystarkastus osana tuotantoprosessiaPinnoituksen onnistuminen on suoraan verrannollinen töylakun kuntoon ja laatuun. Visuaalisia ja mekaanisia mittaustapoja hyödyntäen arvoidaan oikea pinnoitusprosessi. Tekniikkamme on käytössä lukuisilla teollisuusaloilla, joten voimme aina kääntyä asiantuntijoiden puoleen asianmukaisen tarkistusmenetelmän määrittämiseksi.

Pakkaus / toimitus

Pinnoitetut osat palautetaan tavallisesti pakkauksessa toimituspaikkaan. Jos osat toimitetaan sopivissa puhdistuskoreissa, tästä saadaan huomattavat säästöt.

Yhteystie­dot