Choose your country / language

primeGear

Vakaat valmistusprosessit ja suuret kustannussäästöt vaihteiden valmistajille.

Hammaspyöräkomponenttien leikkuutyökalut joutuvat yhä kovemmalle koetukselle. Autovalmistajat ja toimittajat yrittävät pitää kiinni tuotantokustannusten paineesta korkeammilla leikkausnopeuksilla ja pidemmällä käyttöajalla. On selvää, että toleransseja on edelleen noudatettava.

primeGearin avulla on mahdollista alentaa hammaspyöräkomponenttien valmistuskustannuksia jopa 40 % samalla, kun laatu pysyy samana tai jopa parempana. Tämä on mahdollista, koska Oerlikon Balzers on 70 vuoden ajan toiminut johtavana pintaratkaisujen toimittajana ja primeGear on integroitu konsepti.

primeGear: konsultointi, prosessien optimointi ja räätälöity työkalujen käsittely.

primeGear on monipuolinen palvelupaketti, joka koostuu yksityiskohtaisesta analyysistä, konsultoinnista ja räätälöidyistä tuotantoratkaisuista. Oerlikon Balzersin asiantuntijat määrittelevät tuotantoketjussa tehtävät ratkaisevat parannukset aina työkalujen käsittelystä ja optimaalisten työstö- ja ympäristöolosuhteiden määrittämisestä perusmateriaaleihin ja -malleihin. Yhdessä kanssasi tunnistamme ja poistamme työkalun elinkaaren heikot kohdat:

  • Pintakäsittely
  • Leikkausprosessi
  • Työkalujen käsittely
  • Uudelleen teroitus

Näin aikaansaadut optimoinnit yhdessä sopivien pinnoitteiden, esi- ja jälkikäsittelyn ja erilaisten lisäparannusten kanssa auttavat valmistajia saavuttamaan huomattavia säästöjä.

Luota yksityiskohtaiseen analyysiimme ja henkilökohtaiseen neuvontaamme

Palautetta tai kysymyksiä? Ota meihin yhteyttä!

keyboard_arrow_up