Choose your country / language

Pinnoituspalvelut

Joka vuosi pinnoitetaan yli 200 miljoonaa komponenttia eli työkaluja metallin ja muovin käsittely- ja tarkkuuskomponentteja. Muoviset osat metallisoidaan kromitehosteilla. Oerlikon Balzers on ainoa pinnoituspalveluita alihankintana tarjoava yritys, jonka tiheä pinnoituskeskusten verkosto kattaa Euroopan, Amerikoiden ja Aasian tärkeimmät teollisuusalueet. Tämä takaa tehokkaan toimintatavan, lyhyet toimitusajat ja paikallisen asiakasneuvonnan ja -tuen.

Oerlikon Balzers tarjoaa enemmän kuin pinnoituksen

Oerlikon Balzers edustaa uusien pinnoitusratkaisujen kehitystä ja jatkokehitystä. Sovellukset ovat yksilöllisesti toteutettu nykyisten markkinoiden tarpeisiin ja asiakkaiden erityisvaatimukset huomioon ottaen. Kaikki pinnoitukset testataan perusteellisesti omassa koneistuslaboratoriossa, jossa voidaan myös tehdä yksilöllisiä testisarjoja. Edut Oerlikon Balzersin palveluiden käyttämisestä ovat selkeät:

  • pinnoitettujen tuotteiden saatavuus välittömästi taatulla laadulla
  • ei vaadi investointeja rakennuksiin, tuotantolaitoksiin tai raaka-aineisiin
  • tietotaidon hankkimisesta, henkilökunnan koulutuksesta tai käytännön kokemuksesta ei synny kuluja
  • välitön etu uusista innovaatioista

Teollisuusdenalasta tai sovelluksesta riippumatta Oerlikon Balzersin tuotteet voivat antaa suurta lisäarvoa työkaluillesi, tarkkuuskomponenteillesi tai muoviosille.

Pinnoituspalvelut: kokonaisvaltaisesti innovatiivinen

Varmistamme maailmanlaajuisesti yhdenmukaisen korkean laadun. Kaikki Balzersin pinnoituskeskukset eri puolilla maailmaa on sertifioitu alan ISO- ja QS-standardien mukaisesti. Kaikki keskuksemme noudattavat kattavasti dokumentoituja teknisiä standardeja. Niille suoritetaan sisäisiä tarkastuksia, joilla varmistetaan näiden standardien noudattaminen.

Noutopalvelu: nopea ja luotettava

Noutopalvelumme hakee osat tai työkalut pinnoitettavaksi ja palauttaa ne takaisin valmiina. Jos tarvitset pinnoitusta nopeasti, voimme toimittaa komponenttisi tai työkalusi pikatoimituksena.

Käsittely ja pesu: tehokas ja puhdas

Takaamme tehokkaan kuljetuslogistiikan ja yksilölliset tuotekohtaiset pidinratkaisut. Monivaiheinen ultraäänipuhdistus mahdollistaa PVD-yhteensopivan pinnan puhdistuksen.

Esi-/jälkikäsittely: riittävä ja lisäarvoa tuottava

Jos tämän lisäksi tarvitaan muita esikäsittelyjä, Oerlikon Balzers käyttää asianmukaisia tekniikoita (esimerkiksi kaasunpoisto tyhjiöuunissa, jonka avulla poistetaan materiaalijäämiä kappaleiden kanavista tai pintojen puhdistus mikropuhaltamalla).

Työkalujen viimeistelyyn käytetään useita menetelmiä. Vuosien varrella Oerlikon Balzersille on kertynyt laaja kokemus, joka mahdollistaa tarpeidesi täyttävien, parhaiden mahdollisten laitteiden hyödyntämisen.

Laadunvarmistus: Haastavaa mutta tuloksellista

Käytössämme on huipputasoiset menettelytavat, kuten metallien analysointi, kerrosanalyysit ja leikkuusärmien ja pinnanlaadun analysointi. Näin pidämme standardoitua laatua yllä, niin pinnoituksen kuin pinnoitettavan pinnan tai leikkuusärmien geometrian osalta.

Tarjoamme paikallista asiakaspalvelua

Maailmanlaajuinen

Lisätietoja pinnoituskeskusten sijaintipaikoista ja palveluista löytyy kansainvälisiltä verkkosivuiltamme.

Palautetta tai kysymyksiä? Ota meihin yhteyttä!

keyboard_arrow_up