\uf1ad

Pinnoituspalvelut Luota ensiluokkaisiin pinnoituspalveluihimme

Pinnoituspalvelut

Joka vuosi pinnoitetaan yli 200 miljoonaa komponenttia eli työkaluja metallin ja muovin käsittely- ja tarkkuuskomponenteille. Muoviset osat metallisoidaan kromitehosteilla. Oerlikon Balzers on ainoa pinnoituspalveluita alihankintana tarjoava yritys, jonka tiheä pinnoituskeskusten verkko sijaitsee kaikkialla Euroopan, Amerikoiden ja Aasian tärkeimmillä teollisuusalueilla. Tämä takaa tehokkaat toimintatavan, lyhyet toimitusajat ja paikallisen asiakasneuvonnan ja -tuen.

Oerlikon Balzers tarjoaa enemmän kuin pinnoituksen.

Oerlikon Balzers edustaa uusien pinnoitusratkaisujen kehitystä ja jatkokehitystä. Sovellukset ovat yksilöllisesti toteutettu nykyisten markkinoiden tarpeisiin ja yksilöllisten asiakkaiden vaatimukset huomioon ottaen. Kaikki pinnoitukset testataan perusteellisesti sisäisessä koneistuslaboratoriossa, jossa voidaan myös suorittaa yksilöllisiä testisarjoja. Edut Oerlikon Balzersin palveluiden käyttämisestä ovat selkeät:

  • pinnoitettujen tuotteiden saatavuus välittömästi taatulla laadulla
  • sijoituksia ei vaadita rakennuksiin, tuotantolaitoksiin tai raaka-aineisiin
  • tieto-taidon hankkimisesta, henkilökunnan koulutuksesta tai käytännön kokemuksesta ei synny kuluja,
  • välitön etu innovaatioista, kun niitä otetaan käyttöön

Teollisuusdenalasta riippumatta - tai sovelluksesta, jonka vuoksi käännyit puoleemme - Oerlikon Balzersin tuotteet voivat lisätä suurta arvoa työkaluillesi, tarkkuuskomponenteillesi tai muoviosille.

Pinnoituspalvelut: kokonaisvaltaisesti innovatiivinen
Varmistamme maailmanlaajuisesti yhdenmukaisen korkean laadun. Kaikki Balzersin pinnoituskeskukset eri puolilla maailmaa on sertifioitu alan ISO- ja QS-standardien mukaisesti. Kaikki keskuksemme noudattavat kattavasti dokumentoituja teknisiä standardeja. Niille suoritetaan sisäisiä tarkastuksia, joilla varmistetaan näiden standardien noudattaminen.
Noutopalvelu: nopea ja luotettava
Noutopalvelumme kerää osat tai työkalut pinnoitettavaksi ja palauttaa ne takaisin valmiina. Jos tarvitset pinnoitusta nopeasti, voimme toimittaa komponenttisi tai työkalusi pikatoimituksena.
Käsittely ja pesu: tehokas ja puhdas
Takaamme tehokkaan kuljetuslogistiikan ja yksilölliset tuotekohtaiset pidinratkaisut. Monivaiheinen ultraäänipuhdistus mahdollistaa PVD-yhteensopivan pinnan puhdistuksen
Esi-/jälkikäsittely: riittävä ja lisäarvoa tuottava

Jos tämän lisäksi tarvitaan muita esikäsittelyjä, Oerlikon Balzers käyttää asianmukaisia tekniikoita jokaiselle asiakkaalle (esimerkiksi kaasunpoisto tyhjiöuunissa, jonka avulla poistetaan materiaalijäämiä kappaleiden kanavista tai pintojen puhdistus mikropuhaltamalla).

Työkalut viimeistellään useilla menetelmillä. Vuosien varrella Oerlikon Balzers on hankkinut laajan kokemuksen, joka avulla tarpeidesi täyttävien, parhaiden mahdollisten laitteiden suosittelemiseen.
Laadunvarmistus: Haastavaa mutta tuloksellista

Käytössämme on huipputasoa edustavat menettelytavat, kuten metallien analysointi, kerrosanalyysit ja leikkuusärmien ja pinnanlaadun analysointi. Näin pidämme standardoitua laatua yllä, niin pinnoituksen kuin pinnoitettavan pinnan tai leikkuusärmien geometrian osalta.

Tarjoamme paikallista asiakaspalvelua enemmän kuin kukaan muu.

Maailmanlaajuinen

Lisätietoja pinnoituskeskusten sijaintipaikoista ja palveluista löytyy kansanvälisiltä verkkosivustoltamme.

Yhteystie­dot