\uf1ad

Pinnoitettavat materiaalit Käytännöllisesti katsoen jokainen teräksestä tai muovista valmistettu materiaali voidaan pinnoittaa tai metallisoida PVD- ja PACVD-prosessien avulla.

Pinnoitettavat materiaalit

Kaikki materiaalit voidaan periaatteessa pinnoittaa käyttämällä PVD- ja PACVD-prosesseja, esineitä, jokaisessa tapauksessa, kun toimitaan seuraavan säännön mukaisesti: lämpökäsittely täytyy suorittaa niin, että pinnoituslämpötila (~ 150-600 °C) ei aiheuta kovuuden menettämistä tai vääntymistä.

Helposti pinnoitettavia ovat metalliset aineet, pikateräkset, kuumat- ja kylmätyöteräkset, ruostumattomat teräkset, lämpökäsiteltävät teräkset, kovametallit, kermetit sekä hiiletysteräs, laakeriteräkset ja typetetyt teräkset.

Meidän ePDTM -teknologia, muovit kuten ABS, PC / ABS, PC, PC / PBT, PC / PET ja valitut PA-seokset (lasitäytteinen ja mineraali-vahvistettu) voidaan myös metalloida. Muut muovit tilauksesta.

Varauksellisesti pinnoittavia materiaaleja ovat valurauta, kromi ja nikkeli-pinnoitetut metallit, kupariseokset ja alumiiniseokset, keramiikka ja safiiri.

Ei-pinnoitettavia materiaaleja ovat huokoiset sintratut metallit (tyhjiö-yhteensopimattomia).

Yhteystiedot
ePD Team
Kunststoffmetallisierung ePD
P: +49 7476 62 69 – 0
Yhteystie­dot
Germany
Tuo VCF-tiedostona
Yhteystie­dot